Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Omv-t nézted ma? 40 felett :) ha majd az eur sem itt lesz plusz meg küldik majd a vaskos osztalékot is eur-ban nem aggodom az oda berakott pént miatt..
Szóval akkor ez az uccsó kör lefelé? nekem nem mindegy mert bár folymatosan váltogattam, és régről (250, 260 280, 308) is sok van (soha nem adta eur-t forintért) de egy nagyobb összeget max 1-2 hónapon belül még le kellene váltanom, úgy, hogy a meglévőtől nem akarok megválni. Remélem bejön amit írtál. Nem baj, ha nem találomm el az alját, 360 körül nagyon jó lenne váltani :)
a komoly gyengülések bármikor bekövetkezhetnek, mert egy elég kockázatos eszköz a devizánk. Mint amikor a bankpánik március közepén beütött és 380ról402re 2-3 nap elég volt. és ezek a swap ügyletek 1 gombnyomásra záródnak utalják is ki maguknak a tőkét kamatostul, akkor jóval több saját devizát visznek, mint hoztak okt 14 óta 18% és júni óta 17% ha csak 1 6-7 %ot dobunk rá az akkori árfolyamra, akkor, ha kitáraznak valami ijedtség miatt(háború, lejtmenet a gazdaságban, pukizik valaki egy nagyobbat valamelyik bankban nyújorkban), akkor 434 +6% az 460 + ha mari nénik mari bácsik is váltanak + a reptérre valót is le kell váltani, meg a holdudvar is gondolom akar venni spanyol horvát olasz osztrák ingatlanokat,... ferkókat porikat, hajókat,... akkor lesz itt árfolyam öccá de akár erősödhet is valóban az elmúlt hetekben látszott az erő mit küzdött a pöngő a 367 érintéséhez. simán meg lehetett volna a 340 is, ha a gázárral lefelé is mentünk volna, nem csak felfelé... meg a többi valutával...
Soha nem írtam, hogy ez jó. Csak azt, hogy még mindig nincs itt az idő a komoly gyengüléshez. Akár tetszik, akár nem, még mindig erősödhet innen. De nézni kell a jó oldalát: jobb áron vehettek eurót.
ja az nem volt semmi tegnap 371,3ról megindult és csak 377,1ig bírta! Tök béndzsa, milyen mán, neeem?? előtte meg kellett 15 kereskedési nap, hog 375,xről367,5 öt megérintsük egy pillanatra... erőLE!!
ok, megnézem. A 18 éves gyerekem minden diákmunkával keresett spórolt pénzét már Revoluton tartja. kb 1500 euro. Ott rinyálok neki: "Ne fossál már ,fater!" Aztán otthagy..-)
Dehogynem, nem csak az az irány létezik nálam. De egyelőre nagyobb rövidtávon az esélye, hogy 360 közelébe megyünk. Láthatóan nem bírja még a 377-et sem átvinni. Ha nem tud felfele menni, akkor megy lefele.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)