Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
lobog a hajunk a szélben, mint a csiga szeme ebben a hatalmas tempóban, amit a FO$rint erősödés kreál * * * 367.747
-0.036
-0.01% * * * és mikor lesz az az esemény, ami megállítja ezt a száguldást??? Földbeállás??? vagy nem földbeállástól áll meg, mint a szög... A következő videjó szemléltetheti kellőképpen, fogadjátok nagy szeretettel! (és lehet ott áll majd a nagy szakállas ereszes aki + nagyon örül majd.) https://www.youtube.com/watch?v=5ZInL8rM-cU
Sziasztok, mi van ezekkel az Erste EurHuf TL certikkel...? Jóval alacsonyabban van az áruk mint múlt héten pénteken annak ellenére, hogy esik a Ft az euróval szemben. Értem én, hogy Roll-over de hát ilyen mértékkel...?
Van ilyen is, olyan is. Következő hét péntek opció kifutás, negyed éves. Forintnak már nen sok van lefele, ha ban még. Zsiday ma nagyon durva. Ráadásul vélemény vezér.
Csak egy tényt írók!: 26 fó induló festőből a második év végén 7fő a létszám, jó ha ketten végeznek majd!!! És ez nem az oktatás, hanem a mai szülők sara is!!! Pár év és a koklerek országa leszünk, ha már most nem azok vagyunk!!!
Lehet itt szídni,értetlenkedni,hazudozni a szocializmusrúl de inkább tanulni köllene belűle. A hülyeségeit elengedni de a rengeteg jót átvenni. Kádár pl sose lopott ,millen furcsa
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)