Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Dehogynem. Ha magyarként jelentkezel be náluk de bármikor ha arra utaló jel van Magyar illetőséged van. Kamatadót is lejelentik. Abból meg a betéted nagysága azonnal látszik
Egy ilyenhez mit szóltok? A srác tisztán technikai alapon áll az EUR/HUF-hoz, ez alapján már trendváltással riogat. : https://www.youtube.com/watch?v=-o5VZrYFunE&t=1060s Szerintem ezt kizárólag technikailag megközelíteni bűn.
Tehát akkor Svájc és USA kivétel, csak 2 ország hirtelen. Akkor Soros megtakarításából csak azt látjuk, amit az OTP-ben és a Takarékszövetkezetben tart.
Ha külföldön nyitsz bankszámlát azt a bank az adott ország törvényei alapján lejelentheti a magyar hatósagoknak. Pl ha magyar lakcímed van,vagy magyar adóügyi illetékességed stb és kap erről adatot tőled illetve a bankforgalom alapján átvilágít. Eu-ban ez nagyon valószínű
Kiváncsi leszek, hogy év végén is ezeket fogod-e írogatni 😅 WW TOP10-es kvázi alapkamat mellett még a 330 is gyenge lenne, de ennyire futotta. 2 hét múlva megkezdik a kamatcsökkentést és szép lassan vége lesz a carry tradenek. Szerinted irány 350? 🤣 Nem bánnám, érne valamit a fizetésem 🥳
Törölt felhasználó2023. 05. 12. 23:08
Tegnap nem kaptam választ senkitől arra, hogy honnét tudják a külföldön tartott betét összegét?
Az a te bajod, hogy nem bírod túltenni magad a hagyományos közgazdaságtan matematikáján. Pedig ha értenéd ezt az unortodox modellt, belátnád, hogy nincs itt semmi ellentmondás. Esetleg lehetnek a beadott vakcinának apróbb mellékhatásai, de mindez semmiség a végső célhoz képest....
Nekem mar most is fáj, ha megnézem, hogy hol àllunk mi és hol áll bármelyik szomszédos vagy régiós ország az euróhoz képest. A forintban megtakarítókat csúnyán kifosztották a szándékos forint leértékeléssel.
Az államadósságot már bőven duplàztàk. 2010-ben kb 19960 milliárd adóssággal vették át a kormányrudat,mára ez simán van már 50000 milliárd Ft. 2,5x-esére "csökkentették". Az akkugyárak is csak a GDP kozmetikához kellenek, hogy mire beindulnak, választás előtt el tudják adni a 3 millió krumplievőnek, hogy EU pénz nélkül is micsoda GDP növekedés volt itt kérem szépen.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)