Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Kiskomám" - Ennyi nem elég ? :A SZABAD EURÓPA KÉRDÉSÉRE VÁLASZOLVA AZ IMF MEGERŐSÍTETTE, HOGY MAGYARORSZÁGNAK NINCS ÉLŐ HITELSZERZŐDÉSE A VALUTAALAPPAL, ÉS ERRE IRÁNYULÓ KÉRELMET SEM ADOTT BE A KORMÁNY.
Első Orbán kormány kedvezményes Ft alapú lakáshitelezést nyújtott.ezt Medgyessi 2002-ben hatalomra jutásakor visszavágta... Medgyessy Péter, majd Gyurcsány Ferenc kormánya idején csökkentették a hitel nagyságát, több lépcsőben szűkítették a jogosultak körét, és visszavágták a támogatás mértékét.Ez utóbbi lépések - vagyis a forinthitelek támogatásának jelentős korlátozása - megágyaztak a devizahitelek tömeges elterjedésének. Az akkori devizakamatok ugyanis annyira alacsonyan álltak, hogy köszönő viszonyban sem voltak a támogatás nélküli, piaci alapon nyújtott forinthitelek kamatával, de még az új rendszerben nyújtott támogatott forinthitelekével sem. Egy 5 millió forintos, 20 éves futamidejű lakáshitelt például 2005 elején 6-7 százalékos teljes hiteldíjmutató (THM) mellett lehetett felvenni, az államilag támogatott forinthitelek terhe 8,5-9,5 százalék között mozgott, a piaci kamatozású forinthiteleké pedig 18-20 százalékos volt
De már megint nem arra válaszolt ami felől érdeklődtem. A felsorolt mai magyar problémákról, a szakadék szélén táncoló gazdasgágról? Arról lécci már valamit. Gondolom az nem számit hisz nem gyúcsány van legalább……
Tehát akkor a gazdasági világválságnak semmi köze sem volt hozzá értem. Mondjuk multkor az egyik nerenc arról gyözködött, hogy fogjam fel az egész 2008 as világválságot a gyucsány okozta😂 Mostani hibákról érdekelne a véleményed. Beszéljünk azokról is hisz ebben élünk.Tudod hogy 18% ot fizetünk (uzsorakamatot) hogy létezhessünk. A huszezerről ötvenezerre felugrasztott államadósságról a véleményed? Az inflációról mi ujsag? Az toredeke volt annak a bohocnak az idejében, azzal most mi van? Ki okozza, hisz a főispán mindent faxán csinál. Mi nem keveredtünk bele a háborúba akkor mi a nerratíva? Nem zavar hogy szakadék szélén az ország anyagilag és erkölcsileg? Az hogy elszigetelődtünk mind a nyugattól és kelettől is? Az hogy a főispán létrehozta a visegrádi egyeket? Várom kimerítő válaszod
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)