Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem lesz itt kapa, se kasza. A fidesz nepszerusege nott is a kozvelemenykutatoknal. Ez egy bevalt politika, amit a magyar szeret. Akinek nem tetszik, az szepen elsetal
Ezek funkcionális analfabéták (tekinsünk el a ténytöl, hogy pénzért becsicskult gerinctelen, egyébként értelmes férgek...) vagyis pontosabban mondva a teljes magyar népet kollektívan hülyének nézik ... Hogy nem tudja átlátni azt hogyha eddig nem működtek az árstoppok akkor most a kötelező akció ami persze nem árstopp!! az majd versenyt indukál... --> fog csak nem olyan irányba amibe várják... és nem értik az infláció miért dönget... Már várom, hogy egy kormányinfóre kaszával kapával becsörtessenek és felcakkózák őket... Ugyanitt élelmiszerjegyet keresek, ha haza szeretnék menni júniusban, hogy mocskos kis migráns személyen ne förmedjen éhen.... :D
Most kitették a transzparenst, hogy "nem szeretnék az imperialisták helyében lenni". Abszolút egyetértek, az lesz a vége, hogy Bástya elvtárs nem érti majd, miért nem csökken mégsem az a fránya infláció.
Direkt futik az inflat , erre epul a nagy gazdasagpolitika. De majd ok mondjak meg, hogy melyik boltokban. Szerintem, most mar elindulnak a pereskedesek a magyar allam ellen. Ez mar sok.
A mi a piacgazdaságunk inkább az Észak-koreai tervgazdaságra kezd hajazni. Kötelező akciók... Nem lennék a Suzuki, vagy a Kia szalonok helyébe, ha újra 5 M Ft alatt kell majd adniuk az S-Crossokat, meg a Ceed-eket. Vagy várható, hogy a kenyér kilója is 99 Ft lesz akcióban? Viccet félretéve, ennek is mekkora infláció-gerjesztő hatása lesz, mert tuti, hogy a "nem-akciós" termékek áremelésével fogják a boltok behozni a veszteségüket.
Ez most komoly ?? Jézusom.. ezek tényleg élelmiszer jegyek nyomtatására készülnek :D Szerintem már berendelték a piros festéket, és keresik elő a párt könyveket is...
és covid kitörés óta? mi kezeltük a legjobban a guruló csüngőhasú felcsúti varánusz szerint! Itt az eredmény azóta sajnos, mi jöttünk vissza a legkevésbé,még a dél afrikai rand is erősebb 3 év távlatában!! a csehek meg szomáliával vetekednek az erősödés oldalon ;) SIKER a holdról is látszik!! meg a lombkoronaösvényről is, mert a FÁK nem takarják a kilátást : https://imgur.com/a/buUQBwV
Q4 ben lehetnek meglepetések ;) de idáig azt mondtátok, hogy ez milyen sokba kerül az országnak, most hogy KAMATFOLYOSÓT szűkítenek már veritek a répát hogy miért csökkentik. Akkor mi a jó nektek?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)