Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Éljen a focializmus ! - én csak azokat nem hallottam még elégedetlenkedni.....- no meg a nemzet ipari kamarását a kormány balfa..ságai miatt....
Törölt felhasználó2023. 04. 14. 10:48
A nemzet betege reggel megint az infláció elleni vakcináról hallucinált. Árstop marad. Jogilag ez amúgy hogyan nem támadható? 2021. októberi áron kell adni termékeket vaskos bukóval 2022 mióta is, talán február. Kötelezően.
Törölt felhasználó2023. 04. 14. 10:39
A kormány reformja csak jó lehet, azt nem bírálja, csak a következményei csodásak. Ha Viktor tudná, nem hagyná! Felháborodott az egészségügy átszervezésén Sátoraljaújhely fideszes polgármestere Szamosvölgyi hangsúlyozta, hogy nem a kormány reformját bírálja, hiszen „a rendszert meg kell újítani”, de úgy látja, mióta a miskolci kórház lett a főnök, azóta „nemhogy fejlődésről, de még szinten tartásról sem tudunk beszámolni”. Közleménye szerint a sátoraljaújhelyi kórházban elavultak a röntgengépek, nincs radiológus, és a miskolci kórház nem tudja megszervezni a távleletezést, megszűnt a CT-készülék gyári támogatása, vagyis a gyártó nem javítja, ha elromlik, havonta több mint tíz alkalommal nincs ügyelet a szülészeten, ami a polgármester szerint a megyei szervezés hibája, mindezek miatt a mentősök sokszor Miskolcra kénytelenek vinni a betegeket, gazdasági és műszaki szakemberek mondtak fel, és elhagyták az egészségügyet.
Szombaton jöttek át hozzánk rokonék, a fickó építőiparban dolgozik, irodaházakat, meg ilyeneket gipszkartonoznak, belsőépítenek, az elmúlt fél évben a létszám fele elküldve, megrendelés érezhetően visszaesett, körbetartozások, kifizetések elmaradása jelentősen megemelkedett. Most már nekik sem hasít úgy, mint 1-2 éve. Az életszinvonalukon is erősen megérzik.
Amúgy meg a sz.rra kozmetikázott gazdagsági mutatók (pl infláció) is messze a leggyengébbek a régióban / Európában, de jössz a forint erővel, ami szintén egy sz.rra kozmetikázott mutató és nem fenntartható. Ne csodálkozz, hogy kapod az ívet. Kicsit olyan minta egy madzaggal valaki hozzáköti a füléhez a f.szat és azt mondja "nézd áll egész nap".
A fő gond a stílusoddal volt. Ami néha atcsapott személyeskedésbe. Ezért pihenőt is kaptál, tehát ez egy objektív dolog. Ami szubjektív, hogy ugyanazt leírod ezerszer kib.szott unalmas. Ezt máshol spam-nek, flood-nak hívják. Mivel magadat ismétled, nulla értéket / infót / véleményt adsz hozzá a fórumhoz.
Beszéld meg a többiekkel akik keresztre feszítettek itt hónapokon keresztül engem ;) Szóval ők járatták le magukat, nem csak emberileg, hanem szakmailag is ;) Elmondtam, a tények makacs dolgok és amit itt kaptam miután elmondtam, hogy a 18% os kamatnál ne várjon itt senki rövid távon 600-t az valami csodaszép volt. De volt itt minden, hogy az utcán fogják söpörni a FO$rintot és társai. Pár embernek, akik most kaptak egy büdös nagy pofont az élettől, magába kellene szállnia kicsit és elgondolkodni, hogy baszki, igaza volt ennek a marhának itt a fórumon... (nekem) na ez az ami soha nem fog megtörténni, mert itt ez a fórum nem a FO$rintról szól, hanem a szektavezér fikázásáról, az ország fikázásáról meg úgy álltalában hogy milyen Xar ebben az országban minden... szóval ez a fórum elveszett az ilyen Gézuk meg Narancsok miatt akik a hergelésen és a köpködésen kívül csak engem tudnak szídni :D
Figyelj már ide, te ennyire hülyének nézed az itteni emberek többségét legyen fiatalabb 30-as vagy idősebb, hogy azt hiszed, hogy az ide irogatók 1-2 ember véleménye alapján elrohantak 420-nál eurót meg dollárt venni, és itt mindenki "bukóban" ül??? Azért azt feltételezhetnéd 1-2 kivételtől eltekintve már csak a hozzászólások alapján is, hogy a többség itt (nem is keveset) konyít a befektetésekhez, és pénz és ingatlanpiaci folyamatokhoz, és nem a csúcson vásárolgatunk csak azért, mert valaki 500-ara, vagy 600-ra várja az árfolyamot, és esetleg beírta 1-1 szituációban, hogy vásároljunk eurót. Mindenki el tudja dönteni, hogy akart-e 420-nál venni, vagy sem. Saját magadat járatod le, és teszed magadat itt a fórumban nevetségessé, hogy minden egyes megszólalásoddal valakit cikizel és froclizol! Nem vall valami értelmiségi gondolkodásmódra az amit képviselsz a HSZ-eidben.
OFF: Soha sem értettem, ha valakinek (akár rövid vagy hosszú távon) nem feltétlen jön be a tőzsdei várakozása, akkor miért örül és miért hergeli a másikat (és ezt természetesen nem csak EUR/HUF-ra értem)? Attól neked több van/lesz? Vagy nagyobb lesz a pöcsöd? Szerintem az egész értelmetlen hergelés........
A fák nem nőnek az égig,egyik irányba sem. Hogy egy klasszikust idézzek, ahol más lehetőséget lát,ott én árat. Kínkeservesen csorog le a forint,de csorog. Ha a tőke megindul, akkor villámgyors lesz a felfelé. Jelenleg a medvék örülnek,de ez fordulni fog. Nem létezik csak egy irány,egyszer elfogynak a vevők/eladók. Minden más felesleges szájkarate, és szitkozódás, és már nem a kereskedésről szól igazából,ugye?
ok boomer! akkor a TÉNYEK! Amit te eddig mondtál itt (pontosabban kiabáltál) abból kb semmi nem jött be Bélám! Az itt lévő haverjaiddal együtt egy hatalmas bukót hoztatok össze a hozzá nem értéssel és a pánikkeltéssel magatoknak. EZEK A TÉNYEK! Szóval sok sikert a továbbiakban is nektek, nagyon jó kontraindikátorok vagytok itt páran :D Peace és sok nyerőt a hatalmas bukta után boomerek :D
Pedig az utcai harcos már februárban megmondta: Orbán Viktor februári beszédében a Magyarországot a háborúba „bepréselő” Pressman nevével viccelődött, mielőtt figyelmeztetett: „jó, ha felkészülünk, hogy a velünk szembeni hangnem is egyre durvább és kíméletlenebb lesz. Provokációk, sértegetések, fenyegetések és zsarolások. Azt nem ígérhetem, hogy könnyű lesz, de azt igen, hogy állni fogjuk a sarat.” . Milyen keményen állták a sarat. Az első legyintésre becsicskultak a "présember"nek. Mármint ebben a nagyon abszurd világban érvényes koordináta rendszer szerinti logikával, szóhasználattal.
Magyarország inkább megint egy komp ország szerepet játszik, pont úgy mint ahogy ezt már egyszer eljátszotta. Remélem ezúttal sikeresebb lesz. A történelmi helyzet sajnos elég hasonló. Le kellene már szokni erről a kurucos virtusról, meg szabadságharcról. Baj esetére nem túl sok barátunk marad. Pláne nem a tőke. És főleg nem a gyorsan mozgó pénzügyi befektető. Kegyelmi állapot van/volt. Illene lenne felismerni. Lehet , hogy már így is késő.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)