Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nálunk a környéken beletoltak egy fürdő-szálloda komplexumba több milliárdot, elfogyott a pénz. Jelenleg a félkész állapotban lévő épület nagy részét az eső veri, a sokmilliós gépészet rozsdásodik, a víz áll a pincében, a téglafalak kidőlőben vannak. Az ablakokban már gaz nő, az eddig működő gyógyfürdő részt is bezárták. A Fidesz pedig minden egyes alkalommal nyer. Darwin díjas jó sanghaji nénikéjét, aki ezeket mindig megszavazza. Az önkormányzat most vesz fel többszázmillió kölcsönt fizetésekre. Ez aztán egy működő ország.
Jogos, a fidesz csak 16 évig vitte le a tankötelezettségi korhatárt, de szerintem a nyugdíjkorhatár emelésével párhuzamosan még ezt is lehet csökkenteni.
Fizessenek a gazdagok! Tanulni gazdag szokas. Hiszen befektetes. Az akkumulator gyarba savat lögybölni nem kell a Pitagorasz-tetel. Ideje lenne a 12 eves gyerekeket munkaba allitani, mert csak eloskodnek. /s
Van, ahol a helyi boltos vállalta, hogy kifizeti a postások bérét, mert az önkormányzat nem tudta vállalni. Még szerencse, hogy senkit nem hagyunk az út szélén.
Ahol az önkormányzat (végső soron a lakosok) kifizeti a postai dolgozók bérét, ott nem zárják be. A Posta feltalálta a kétszer fizetős szolgáltatást: az is fizet, aki levelet küld, és az is, aki átveszi. Ez Hungarikum.
Törölt felhasználó2023. 04. 12. 10:11
Fejlődik az ország ettől függetlenül. Most éppen a postákat zárják be a kistelepüléseken, és majd lesz 2 órás időablak, amikor egy lassan mozgó autó mellett futva intézheti a kedves érdeklődő az ügyeit.
A forint gyengítésével legalább elérnénk, hogy béka perspektívából néznénk már a bolgár és román munkavállalókat is. Engem mint magánembert nem zavar, ha szlovák boltban vásárol be bárki, vagy Németországban dolgozik inkább, netán a horvát tengerparton nyaral.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)