Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Most viccelsz? . Egy 2021-es cikk, 2019-es adataival nyomulsz 2023 áprilisában... Több évnyi béremelés és infláció után?! . Ez így komolytalan- értékelhetetlen ötlet. Lássuk be. ------ Egyébként az IS kiguglizható, hogy a tévhiteddel ellentétben. Az 5 fő alattiak kihagyása a bérstatisztikákból csak minimális eltérést okoz. Alig néhány %-ot... . Nem kell sokat gugliznod, hogy megtaláld pontosan mennyit :-)
Egészen addig amíg a témáról van szó addig ez rendben is lenne. Csak én a végét már erősenn offolásnak éreztem de mivel ez is az amit most írkálunk szerintem ideje lenne végre befejezni.. Zárjuk ezt le jó?
Mondhatjuk ugy hogy hagyni kellene hogy becsméreljen itt mindenki mindenkit, azért találták ki a jelentés gombot hogy dísznek legyen? Szerintem nem. Téma lezárva.
Figyelj csak, amikor valaki másra nézve tudatlanul megalázó kijelentéseket tesz, kijelentő mondatokat "szar az életed!" stb stb ahogy ő szokta, azthiszem hogy az nagyon távol áll az intelligens kérdésektől. De aki ezt szereti hát az megérdemli ha hülyének nézi..
Ha választhatok, én inkább azt szeretném, hogy itt és rajtam élje ki magát, ne otthon a kutyáján... Elég szomorú számomra, hogy te ezt máshogy gondolod...
Figyelj csak amíg én tisztességes hangnemet ütök meg addig elvárom, hogy te is így tegyél. Otthol a kutyáddal szemben azt csinálsz amit csak szertnél. De ez itt egy nyílvános fórum így azthiszem tök természetes, hogy nem hagyom magam ócsárolni lejáratni. Remélem nem csak le, haanem ki fognak tiltani innen.! Nézzétek meg a népszerűségét ennek a Tamarisknak.. Gondolom teljesen véletlen lehet csak hogy nulla..
Ha olyan tájékozott vagy, áruld el kérlek nekem, tájékozatlan, egyszerű földi halandónak, hogy ez a diagram, amit belinkeltél a háztartások egy főre jutó kiadásaiból, számodra mit mutat? Tényleg csak pár szóban, hogy ne haljak meg bután...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)