Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Köszönöm hogy aggódsz értem de hidd el nincs rá szükségem :) Az a csónak amelyik léket kapott el is fog süllyedni ha feltámad a szél. - Ha akkora profinak tartod magad akkor miért nem mertél 23 as zárót tippelni sem ? Meg amúgy is páran már mondták hogy károgás helyett halljuk te mibe tolnál be ma 20-30 gurigát 3- 6-12 hónapra aztán majd meglátjuk mihez értesz és mihez nem. Figyelek "mester" !
230 lesz majus 31-en, mert akkor lesz a Kedves Vezetonk, Europa DNS-enek szuletesnapja. Utana magyar virtusbol, keleti rafkossagbol leviszi 100 Ft-ra az euro arfolyamat es a Marinenik eladhatjak vegre a 100 millios kadarkockakat Budafok-külsön es koltozhet mindenki a spanyol tengerpartra.
Soha nem írtam olyat, hogy örök forint long. Vagy hogy nem lesz 400 vagy akár 430 felett. Azt írtam (sokszor), hogy 380 körülre kötelező lejönni. És a 370 chart szerint bőven meglehet. Ott meglátjuk.
Aki 400 felett váltott, az szopattyú. Bármennyire is hitetik el magukkal a magasan váltók, hogy nem gond, ez sok százalékos bukta. Ezért kellene egy kis pénzügyi tudás egyeseknek...
Lesz paritás, nyugi. "Mi történt? Kiszált a kalitkából a »madár«. Három órán keresztül hibátlanul repült. Legközelebb három hétig kell folyamatosan repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát" De lehet, hogy a zsindexnek és az akkori szavazóknak volt igaza. Ez nem is az ingyenergiáról szól, hanem katonai világhatalom leszünk, nem véletlen kértek engedélyt találkozni a ruszkik a fehéroroszoknál, ilyen még nekik sincs!!!: a közel ötvenezer szavazóból a legtöbben arra tippeltek, hogy Széles a nyolcvanas években robbanó tévék, a Videoton Color Starok technológiájára alapozva megépíti a Halálcsillagot.
jó, de most viszem vissza a sörösüvegeket és nagyon nem mindegy, hogy 379en vagy 230on váltom le.... képzeld csak el, ha paritásig mennénk, akkor egy magyar a leváltott havi átlag nettójából vehetne egy nem szar családi házat bárhun európában! felvásárolnánk az egész nyugatot és akkor mi irányítanánk... csak kéne az a paritás!
nem, nekem még ez a szint fáj, mert még ez is qrva magas.... én még ott tartok ;) de lassan elengedem minden fájdalmamat és végignézem, ami jön majd, remélem már határon túlról.
Csak a korrektség kedvéért én is igy látom,h elerheto a 370, forintnal az ejszakai spread miatt erdemes nem kicentizni. Biztos csak a halál, meg ami mar megtortent. Ezert kell a setup, es a kialakult rendszer, hogy ne lepodj meg, ha megsem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)