Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az érzelmeid elarulnak, ifju Jedi. A zero osszegu jatekban valaki nyer, ha valaki veszit. Nem azert mert megerdemli, vagy nem erdemli. Hanem mert ez a szabály.
Nem azt írtam, hogy örülök, hanem megérdemlik. Pláne a 420 feletti ámokfutást rendezők, akik 450-eket, meg 500-akat irogattak. Na, őket helyretette a piac.
370-nél meglátjuk. Az a kötelező visszateszt, ott kiderül mi lesz. És ugye nem mindegy, hogy 370-en váltunk vagy 420-on. Egy évnyi dkj különbség. Akinek ez smafu, az nem ért a pénzhez...
Biztos sokaknak fog fájni, de nem az ide irogatóknak, mert max hígítanak. A csodaszarvas magyar gazdaságnak inkább. 370 után mi lesz? 360-330 vagy 400? 370 jónak tűnik pemáphoz szerintem.
az mnb felfelé végigkereste magát, ami sokaknak fájt és ő büszkén kérkedett az ügyességével. Most is ezt csinálják, csak a másik irányba. Kérdés, hogy melyik nap szólnak a haveroknak, hogy 3 nap múlva fordítunk, álljatok irányba...
Az ország már beárazta a 400+ árfolyamot. Nem kellett volna elengedni 400 fölé, de már mindegy, ez a hajó elment. És kb befog fosni a magyar csoda gazdaság ezen a szinten, az import kinyírja.
ahogy én is, a 400-on vettem, és 390en, a pakk 10-10%-át, 80% van hátra, semmilyen rossz érzésem nincs az árfolyammal kapcsolatban, sőt szeretném, ha elérné a kitörés következő fiboját a 370-et. vélem, hogy vhol egyensúly lesz a carry haszon és a kamat, illetve az árfolyam között.
Es mi különböztet meg téged ez alapján azoktól, akik a 420nak örültek? Te a 383nak örülsz a jelek alapján. Ráadásul még rosszindulatu is vagy ez alapjan, mert ugye megerdemli, mert o ennek örült? Mikozben igazabol egy tradernek qrva mindegy, ki nyer, ki veszít, lenyeg, h a sajat rendszere működjön. De neked, mint expertnek, ezt gondolom nem kell magyarazni, mert az első dolog amit kizarsz a kereskedesbol, az az érzelem.
Érdekes, 420 felett örömünnep tört ki, egyesek napi többször is "elmentek". Mert ugye az tök jó az országnak. Az erősebb forint meg nagyon rossz. Aki rosszul ĵárt a forinterősödéssel, megérdemli. Nem sajnálom azokat, akik 400 felett rohantak a váltóhoz. Értenek a tőzsdéhez 😝
Köszi hogy leírtad a véleményed! Érdekes hírek jönnek usa irányából. Már írtam hogy a CPI adat két év helyett egy évet vesz majd figyelembe. De úgy néz ki a BLS riportokat is főzik. A vlogger aki erről nyilatkozott levelet kapott a vájtháusztól. Lehet lesz még itt magasabb kamat is mint 18% nemsokára.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)