Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
mar regota mondom, kicsit tanulnod kene meg magyarul, hogy ide kommentelhess. sajnos kicsit nehezkes a felfogasod. voltal munkasor?
az hogy en 1 milliot koltok macsarisztanban, az egyreszt egy becsles, masreszt egy dontes. nem vagyok hajlando orban vezerednek adozni. ahogy nem vagyok hajlando ruszki teremekeket se vasarolni, barmennyire is szerettem sokmindent onnan. bizonyos statusz felett az embernek kialakulnak ertekei. neked sajnos a penny sör elegendo es hogy olcso az internet, nem unatkozol a nyugdijas klubban.
nem tudnak kamatatot csökkenteni mert a bannközi kamatlábak nincsenek ott . leminösitték az országot . ebben az a szép hogy igy eltolták . 435 ig , most meg vissza . vagy kilapátolják az országot 355 - ön , mert a 370 szinte biztos . ( lehet meg egy felkör 385- 386 ig )
Előbb jobbágy , most paraszt? Mindegy is , de nem éhen korász mint ti! Igen itt minden annyiért van , amennyit ki tudunk fizetni. Ha nem így lenne üresek lennének a boltok. Meg tudjuk fizetni. Nektek meg drága , most aztán ilyen EUR / HUF-al még drágább.Ez a ti bajotok.
jöjjön a kamat csokkentes, na az valoban az orszag erdeke lenne. megnezem, hogy 1:1-ben lesz a kamat MNB es FED/EZB-nel :DDDDD FORINT LONG!! Irany 230, gyhuuurcshaaany takarodj!
szerencsere ti gazdagok vagytok, megtehetitek, hogy bezarkoztok a patyomkin orszagba, ahol a sima sör 2x annyiba kerul, benzin, sajt, elelmiszerek nemcsak dragabbak, hanem otvaros fos minoseguek. Egyed paraszt, jo etvagyat :D
Tévedsz! Mindenkinek érdeke , egyszerűbben: az ország érdeke. Mi nem egy milliót Ft költünk itthon évente, Hanem annál sokkal többet. Amúgy meg síelésnél többet költünk " Kint"- mint te itthon, ahogy írod jobbágyként.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)