Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Bejott a tipped, habar en meg nem latam 380 on kotest. Nem kell Itt boxaanator kerni senkinek. Valld be 430 nal volt egy kis panik es csak egy kis szekta eleg lett volna , hogy 500 legyen. De igazabol csak a 18% kamat tartja itt, ahogy borusabb lesz a piac es probalnak vagni, Maris johet a panik. Szerintem ez meg nincs lejatszva. A piac ilyen , egyszer nyersz, aztan veszitesz, en amikor elkezdek nagykepuskodni, a piac mindig megbuntet engem. De sok szerencset
Nem örülök, pont hogy sajnálom aki megette a dumát itt hogy 600 lesz. Lehet hogy lesz 1x, de látta mindenki, hogy most védik. Ennyi, sajnálom akit sikerült félrevezetni itt pár embernek🥺
Hazai nyaralóhelyeken idén nem lesz tömeg legalább:) .A határ menti bevásárlóközpontokban,benzinkutakon szintén nem kell sorban állni.Mi lesz igy Mészivel?:)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)