Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Addig nem lesz, amig ontik a penz, illetve nem engedik a kamtot, hogy tegye a dolgat a piacon. De nem tudom meddig terveztek ezt a magas kamatot, de ebbe bele fognak rokkani hosszutavon. Szoval , sajnos ez fajni fog vagy marad az infla, de majd rafogjak a nyuszira, Ja nem , Sorosra
Az en onkentes nyupom is gyanúsan viselkedett. 15%os bevallott inflara -12% hozam, a penzem harmada oda. Konzervativ portfolional. Hat fel is fuggesztettem a fizeteset. Ennyire meg is vagyok jo portfolio kezelo. Ennyit bukni nem kell vegzettseg
jó száz évvel ezelőtt hasonló történt , a nagy városok kialakulásakor, iparosodáskor. Milyen büszkén néznek nagy bajszukkal a csoportképeken , legyen az Tűzoltó, Ganz dolgozó, Vasutas , a kiemelt szakmát végzők. Végtelenül becsülték munkaadójukat.
Te most leirtad Magyarorszag ot, ezzel a gondolatmenettel. En azert, ennel tobbre tartanam hazamat. Es van is sok okos magyar, csak sajnos elhagyjak az orszagot, pont emiatt, ok tobbet akarnak ennel. Nagyon sok ertelmes, okos emberrel talalkozok a vilagban es otthon is. Szerintem ez nem jo ut es hazaarulas, de az is lehet , hogy csak onbizalomhiany a vezetoseg reszerol
Előbb meg kell szokni a melót a munkába járást! ... a még a szabad munkaerőnek. Erre pont jók a multi gyáraiban az egyszerű tömeg állások. . Aztán az okosabbak-életkéepsebbek majd feltőrnek. Pont mint a hatvanas-hetvenes években amikor a tömegek átképződtek proletárrá, szakivá. Vidéki nyomorgóból faluközpont- és város lakóvá. . Nem lehet kihagyni a fejlődés lépéseit! Az első a stabil megbízható proletárrá- és szakivá nevelés. Úgy 1 millió ember számára legalább, de inkább többnek. . Mert sokan élnek ám az alsó 30-40%-ban. Akik MÉG a tömeg-gyártósori multimelóra sem alkalmasak most. Őket bizony fel kelk emelni... ha akarják és képesek rá! Erre pont jó a multi sormunka.
Szerintem Minel elobb meg kellene probalni vagni. Az infla, csak akkor fog megallni, ha a kormany engedi a piaci kamatokat dolgozni es sajnos par haztartasnak csodbe kell mennie. Huteni kellene a beremeleseket, nem csak az infla miatt, hanem mar a kisvallalkozok se birjak kovetni. Tobb ismerosom is cege eladasan gondolkozik, igy a gazdasag lassulni fog. Ertem, hogy ezert kellenek a nagy gyarak, de ettol a magyar embernek nem lesz jobb, nem lesz jovonk a gyartosok mogul. En ezt tartom most orban legnagyobb hazaarulasanak, meg fiatal volt multi es komcsi ellenes volt, most meg, hagyjuk
Ebben is egyetértünk. Szerintem , ha 380 alá csusszanunk, kezdik a csökkentést, Ami enyhe HUF gyengüléssel jár. (ha kicsi a vágás) Ez fog ismétlődni az Inflációmértékétől függően. Ezért képtelenség komolyabb forint erősödés.
Szerintem nem lesz 330, bar lenne, adnam a dkj es valtas. Az eros forint nem jo se orbaneknak, se a magyar gazdasagnak. Ezt a magas kamatot nem tudjak fizetni sokaig, szerintem vagas lesz hamarosan es akkor eldol a forint ereje.
Igazad van. Az biztos , hogy sokan utálják Orbánt, de a magyarok nagy része nem fog elfordulni magyartól. Van olyan ellenzéki párt aki nyíltan ezt teszi. Ez viszont valóban szavazat vesztést jelent. ha ez nem változik , az eredmény sem fog változni. Lehet félre magyarázni, de "egy vérből valók vagyunk". Bárhol élünk is. Más nemzet is így van ezzel. Mi sem vagyunk sem különb, sem alávalóbb .
Az ellenzék leginkább azért életképtelen, mert ilyen éleslátókkal van tele... Hirtelen összeszámolva több mint 10-en vannak az ismerőseim között, akik a környező országokban születtek, de már évtizedek óta Mo-on élnek. Egyet nem tudok közöttük olyant, aki csak minimálisan elbizonytalanodna.... mind útálják a fideszt, mint a szart.... Persze lehet, hogy nem ugyanolyan körökben mozgunk. Ettől még ugye érzed, hogy nem a származás, ami ebben az esetben mérvadó....
En se szeretem az orbanost, de ezt a hulye hatarontuli faszsagot. Nem szamottevo a szavazatuk. A fidesz Magyarorszag legnepszerubb partja es kesz. Nem tudom sirjak vagy nevessek
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)