Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
se a fidesz, se a kormany nem tesz semmit az inflacio letoreseert a szavakon tul. az MNB megtette, amit tehetett a kamtokkal. a kormany pedig tovabb fokozza az ajandek penzeket, tamogatott kamatu hiteleket. tudom jol, hogy ez a neres birodalom tulelesehez kell, de nem segiti az inflacio csokkenteset
az arstoppok eltorlese csokkenthetne az inflacion, egyetertes van a teljes piacon ezugyben.
Ízlik ? remélem, mint a leváros buktán levő infláció is ;) Mond el nekem kérlek, hogy reál értékben menny is az a 18% ?? mert nekem EUR-ban a nemlétező ország adott rezsi támogatást, meg infláció kompenzációt, pedig itt fele annyi sincs mint ott. De ha nőnek a számok az jó nem ? vagy a boltokban gyorsabban nőnek? Ajjaj akkor mit ér a 18% od ?
Tudod, egy valamirevaló tőzsdés tudja mikor kell irányba állni és utána zárni. Szóval biztos jó üzlet volt 400 felett a forintot shortolni, miközben egyesek 420 felettről ülnek euró-forint shortban. Hm, nyami, ízlik a 18 % kamat nekem 😁
Köszi az opciózáshoz beszari vagyok, amíg hitelem van, minden megtakarításomra úgy tekintek mint "kenyérre kell". De persze köszönöm a kormánynak, hogy megadta a kezdőlökést a határon, hogy most EUR fizetésből könnyebben törlesztem meg persze szorgalmassan inflálja is. Bele se merek gondolni mi lett volna, ha maradok... Szerintem továbbra is csak idő kérdése, hogy a szar kifollyon a szőnyeg alól és onnantól már azt vissza nem lapátolják ;) de bízva bízzál csak a Ft erőben meg a 18% os sámliban, de hiába kötél a Ft nyakában, már csak a pillanatot várjuk, hogy kirúfják alóla... Akkor várunk itt vissza szeretettel ;)
Gazdasági elemző a legfeleslegesebb szakmák egyike. Ha egy pilóta, egy BKV soför vagy akár egy ács tized annyit tévedne, mint ezek, nagyon sokan meghaltak volna már. Nem lenne nélkülük szegényebb a világ. De a brókert is ebbe a kategóriába sorolom, akik mások pénzét teszik bármilyen felelőség nélkül kockára.
Továbbra is várom, hogy hol lesz az árfolyam ±5 Ft nyáron és év végén ? Lesz e EU-s megegyezés ? ezekre a kérdésekre valahogy feltűnően elfelejtessz válaszolni, de semmi gond azért vagyok itt, hogy emlékeztesselek, és ha már itt vagyok Shortos_rorobot kérdését is hozzá csapom, mit tesznek a kedves (enyves) vezetők hogy stabilizálják ? Hajrá ! Meg tudod csinálni!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)