Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egyszer majd ez is kiderül, de sokat mászkálnak üzletelni kétes hírű országokba is. Szerintem több lépcsőben valami vagyonkezelő cégecskék zsebelnek, és a tulajdoni hányadokat ki ki "érdemei" szerint birtokolja ami folyamatosan változik valami zsebszerződések alapján. Simicska is milyen csendben lepasszolta a vagyont, Vajna özvegye is kapott némi aprót ami átlagember számára így is felfoghatatlan. Nem véletlen mutyiország ez és államilag irányított nemzeti maffia. Kaya Ibrahim és Josip Tot így utólag csak káposzta lopás volt.......
Magasabb áron vesszük a gázt az oroszoktól, mint a piaci érték. A különbség fele megy vissza az orbán maffiának, a másik fele Putyinéké. Orbánt fogják a ruszik. Valami nagy korrupciós ügy lehet. Pakson is feleznek. Hol lehetnek az offshore vagyonok?
Én is erre játszok, PEMÁP. Szép a 16%-os kamat, de ha közben 2x% az infla, nem nagy biznisz. S ott van még az, hogy a fő kommunista mindent be fog dobni, hogy papíron csökkenjen a GDP arányos államadósság, ehhez pedig gyengébb forint kell. Euróban meg a látszólag kisebb kamat ellenére jobban fogja tartani az értékét szvsz. Bármerre elindulsz, szinte minden környező ország olcsóbb lassan,még a rothadó Ausztria is.
ez alapján simán 500... miért várja akkor a többség év végére 450 alá? (sőt sokan 400 alá) lesz valami csoda? minimum egy pálfordulás kellene a rendszerben, az már csoda lenne!
Egy év alatt 11%-kal lett drágább az EUR. Magyar állampapírral kb 8%-ot lehetett realizálni ezalatt. Tehát megérte EUR a párnacihában. Kérdés, mi lesz egy év múlva? Állampaír 16%-ot fog fizetni, veri-e majd a párnaciha EUR?
Pecás csónakos időszakban megesett hogy mentegettem a jóslásokat és pár nap múlva megnéztem él e még az ajánlat, tervezzünk-maradjunk? . Arra jó volt hogy felb ..am magam. Nem is értem minek vannak ? ami nem megy nem kell erőltetni......
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)