Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
na ahogy a bokánkat fogtuk végre beállt jól csak mögénk az ekb!! beérett a paradicsom csuhajja !! csak tudnak ezek valamit!! NEEM? https://imgur.com/a/Qik73ma
Ja minden gyerekes család kap majd 10 liter benzint, krumplit kenyeret tejet cukrot tojást hetente egyszer. A mostani lehetőség helyett hogy megvegye az üresboltban.....
február háború előtt 355ről indulva mintegy 60 FO$egységgel magasabban tartozkodik népNEMZETTHY híg betyárkörténk!! azóta 16,8% gyengült ! lengyelek ezen távon csak 2,87%-ot!! a többi régiós társ +0,5% gyengülés és -0,55% erősödés között vannak! Ez nem kicsit felháborító, hogy a g.ci csüngőhasú és f@sszopó bandája mindenkit meglop, mindenkitől tarhál ELÉG VOLT!!! takarodjanak a qrva anyjukba!!! ha erre rájön még 10% akkor elérjük a 456,5 szintet a közeljövőben... https://imgur.com/a/sNiQ23K
majd meglátjuk, ezekből kinézem hogy az utolsó napig kapaszkodnak. Viszont egyre rosszabb helyzetben vannak. 1-2 hét és jönnek az átdolgozott családtámogatások, kell etetni a bárányokat :D
Kinézed belőlük, hogy csendben távoznak, ha úgy alakul vagy inkább még bele rúgnak egyet mindenkibe és úgy távoznak angolsan ?(Én az utóbbira tippelek, ezt mutatja Matolcsy is.... )
miért te nem úgy látod? Ezek az elmúlt pár hónapban amihez hozzányúltak az sz..rrá változott. A tegnapi Matolcsy beszédet a belső ellentétek első jelének tudom be. Mondjuk azt is kinézem belőlük, hogy így hergelték a népet és majd ráfogják a sapkák kukázását :D
Mondjuk ha kicsit még oroszabbak lennénk akkor simán megengedhették volna Matolcsynak, hogy élete végéig legyen MNB elnöke... aztán véletlenül kiesik egy pinceablakon és belehal ahogy tarkón lövi magát a szögbelövővel... Élete végig maradt ? IGEN!! A kecseke is megmaradt, a káposzta is jól lakott.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)