Nem a földalapúról beszélek, az más, hanem a célzott támogatásról, a különféle pályázatokról. Nem csorog vissza nyugatra??? Ember, tudod mennyibe kerül egy kombájn, vagy egy 250+ lovas traktor? A földeket oké, hogy elintézék kihez kerüljön, de a gépvásárlás hatalmas biznisz és ennek a nagyon nagy hányada megy ki! John Deere, NEWHOLLAND, CASE, JCB, CLAAS, FENDT, KUBOTA... magyart nem látok... ja, mert nincs...
És igen, én, mint magyar állampolgár egyet értek, hogy addig ne adjanak pénzt, még 100%-ig nem biztosított annak a tiszta felhasználása! Egyébként nem tudom, hogy mit szaroznak, feltétel az EU-Ügyészséghez való csatlakozás és pont.
És igen, én, mint magyar állampolgár egyet értek, hogy addig ne adjanak pénzt, még 100%-ig nem biztosított annak a tiszta felhasználása! Egyébként nem tudom, hogy mit szaroznak, feltétel az EU-Ügyészséghez való csatlakozás és pont.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)