Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem teljesen mindegy, hogy -0,2% vagy +0,2% a GDP változása? Ti még mindig arra jegyezték ki a kérdést, hogy GDP, GDP? Kurvára mindegy hogy alakul majd, ha közben a lakosság legalább 60%-a szarabbul fog élni a következő 1-1.5 évben?
Perzse hogy több lesz, csak gondolom nem akart egy nagyobb számmal még jobban sokkolni. Újratervezett költségvetésről mikor jelenik meg valami info? Kíváncsi leszek hogy a 377 Ft helyett milyen átlag forint/euro árfolyammal számoltak.
Aljas brókerek bebeszélik az embereknek a 440-es árfolyamot. Könnyen lehet, hogy tetőzött most 430-nál. Gyengül megint a dollár, sehol sincs a 0.95-ös eurusd érték. Mindenki várja a csütörtököt, ami persze megint egy nagy lutri.
úgy érzem magam, mint a béka a főzővízben, minden nap csak 2-3-4 emelkedik forinttal esik az EURHUF hihetetlen, az elmúlt 16 kereskedési napból 13 zöld gyertya, mindössze 3 piros https://invst.ly/z6itv
Én is kérem, hogy mondjanak le. Ha a 300 Ft-os euro árfolyam anno ezt indokolta még ellenzékből követelve a kormány távozását, akkor a 430 Ft-os még inkább indokolja.
Hazaáruló banda, erre nem lehet szebb és jobb jelzőt írni. Ha valóban Magyarország miniszterelnöke lenne és a magyarokat képviselné, akkor nem a csúszó leértékeléssel akarta volna kizsigerelni a magyar lakosságot, hanem az lett volna a cég, hogy a magyarok reálértéken egyre többet keressenek. Meg lehet nézni a forintgyengülés mértékét 2010 óta. Vajon mikor indul meg a lakosság kifelé az állampapírokból?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)