Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Remek szemléltető példát mutatnak be a honlapjukon: https://kephost.net/p/MTY1ODgzOQ.png Kíváncsi vagyok hogyan vesznek 20.000 forintért 577,8 $-os etf-et.
Ránézésre MNB ma is whack a mole játékot fog játszani. Tudjátok amikor a vakond valamelyik lyukon kidugja a fejét oda kell csapni. Nah most nem lyukak lesznek (nah jó azok is vannak, költségvetési, MNB saját), hanem vételi gomb csapkodások!
Nem tudom mennyit segít, hogy sell/buy helyett vétel/eladás van. Ha valami default-ba magyar nyelvű, legyen az Windows vagy szoftver, átállítom angolra. Vannak nagyon erőltetett fordítások.
Lightyear-en egyelőre én is csak egy játszós pakkot tartok TBSZ-en. Tetszik hogy ideiglenesen széfbe (MMF) rakva a parkoló pénzek is kamatoznak. IBKR-ben számítógépen böngészőből indítva az alkalmazást már kiválasztható a Magyar nyelv, igaz hogy még nem teljesen tökéletes de folyamatosan frissítgetik. Androidos appban a nyelvek között még nincs ott a Magyar. Diverzikálás szempontjából teljesen jó ez a K&H-s lehetőség.
Igen, szép mézesmadzag a Lightyear, de aki kicsit utána néz, azért az elgondolkozik, hogy tenne-e oda nagyobb összeget. Én nem. Ilyen szempontból igaza van, egyszerűbb ügyintézés a KH-nál, esetleg IB, de ott az ígért magyar nyelvű felület nem igazán akar elindulni,pedig vélhetôen màra sok magyar ügyfelük lett.
Hát, akkor már inkább a Kiszámolós K&H. Nekem volt CIB értékpapírszámlàm, de ugyanazt a gusztustalan Erste lehúzàs feekinget hoztàk, pedig régen jó bank volt. Meg se merem nyitni, hogy milyen díjakat vonhatnak ma le.
Nincs miért a Cib-et reklámozni,de sok saját befalapjuknak a vételi díja nulla és a visszaváltás is valami piszlicsáré összeg. Nem etf, de összehasonlítva általam is preferált alapkezelőkkel,nem is rosszak a hozamok. Elég szűk a választási lehetőség, de alapszinten,lekövethetők velük a világban zajló piaci folyamatok.
A bevezetés már elkezdődött, nálam legalábbis. Ilyen mértékű szándékos forintgyengítést (=magyar emberek szándékos meglopását a tudatos forintleértékelés által, hogy a megafonos propagandisták és az M1 nézők is értsék, bár úgysem fogják) már én sem tolerálok.
Aranyban kezd elkeszulni egy komoly kis haromszog. Hamarosan lesz valami heves mozgas,ertelemszeruen Eurusdben is,es emiatt forintban is. Az irany nem vilagos,de amerre kitores lesz,az ott varhatoan nagy lesz. Lehet h Trump beiktatas utan lesz egy sell-the -fact.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)