Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Lenne egy jó ötletem! PET palack kupakokat kéne gyűjtenünk és egyszerre bevinni az MNB-be a FO$rint megsegítése érdekében... annyiszor gyűjtöttek már sokaknak hátha segítene! Egy próbát megérne!
ennek azt látom eredményeként, hogy nem estünk tovább 7-10 egységnyi FO$tallért, hanem -0,67% ot csak napon belül... ez tényleg f@sza kis csodafegyver... NEM ZUHANUNK CSAK ESÜNK..
ironizálni próbáltam ;) így az elmúlt napok sodródásában, de persze az igazság a fordítottja, h nem mindegy mennyivel többet kell fizetnünk érte, meg kellett a digiért, meg ki tudja még kitől mit vettek meg és mennyi lét hordtak ki?! csak a képletből az maradt ki, h tök jó, ha minden magyar kézben lesz, csak majd forgalom nem lesz, mert a gazdaság tönkrebaszásával, a fizetések elinflálásával,... nem lesz fizetőképes kereslet, semmire, putrisztán nem fog szépülni, fejlődni...
de 430nál vagy 500 nál többe fog kerülni mint 350 nél vagy 300 nál vagy 250 nél kerülne nem?? mennyi is 800 000 000 000 ??? /500= 1 600 000 000 eur /450= 1 777 777 777 eur /430= 1 860 465 116 eur /350= 2 285 714 285eur /300= 2 666 666 666 eur ebből láthatjuk, hogy minél erősebb a magyar fhizethőeszkhöz, annál több eurót kapnak a külföldiek, ha 800M a vételár!! EZÉRT HALADÉKTALANUL LE KELL RONTANI MÉGJOBBAN, HOGY KEVESEBB EURÓT KAPJANAK ÉS EZZEL A KÜLKER EGYENSÚLY IS JAVULNA!! jÓL SZÁMOLTAM ÉS GONDOLKODTAM?
De, megvan a vetelar, ugyanis az alapjan tortent az ajanlattetel…avagy azt szeretned mondani, hogy a 4IG-magyar allam szimbiozis, nem veszi meg a Vodafone hazai pakkjat, mert neked nem arultak el a konkretumokat??? Azert nagyon ne lepodj meg, ha a martonvasari urkozpont megepitese kozben, Ferihegy is allami kezre kerul…
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)