Az osztalék időben mindig megérkezik ellentétben egyes szolgáltatókkal mint az IB amely már nem BÉT szekciótag hanem vhogy eléri a hazai tőkepiacot, letétkezelőkre hivatkozik.
Nekem nincsen gondom vele, már harmadik éve a fut a future program! Most NYESZ-re. Azt ne kérdezd, hogy milyen nyereséggel, mert fogalmam sincs, sosem néztem. Ez a TBSZ-s dolog félrevezető ebben a formában ahogy "előadtátok", mert csak a gyűjtő évében tudja megnyitni a két éves futamidejű program! Tehát amikor élesedik a TBSZ, onnantól kész, kell egy másik TBSZ, hogy fusson tovább! Semmi gondom vele, csak a megjegyzésem az volt, hogy TBSZ-re nem lehet rápakolni (csak a gyűjtő évében)! Ti meg erősködtök, hogy lehet, de ez nem ugyanaz! Tévedek?? Úgy tudom, hogy a TBSZ-t törvény szabályozza, amit egy bank sem módosíthat! Ennek az egész future programnak, volt egy nagy előnye a normál számla esetén! Ugyanis kényszerből indult az egész, hogy ne legyen számlavezetési díj! Nem lehetett tudni, hogy milyen kamatokkal teljesít majd és igazából a kispénzű embereknek lett volna lényeges! 6 hónap múlva visszaváltja, a lóvét átvezeti a folyószámlára és fut tovább, nem kell nekik kényszerből több lóvét betolni! A TBSZ-nél ez már ki van zárva..
Amúgy nem értem miért gond... Én amúgyis csak TBszen kereskedek, hisz nem akarok adózni. Minden évben nyitok úgy is. És sok éve van, ezért minden évben van lejáró, amit vagy részben vagy teljesen újra nyitok.
Korábban már feltettem, hasonló megfogalmazásban a kérdésem, de akkor senki nem méltatott válaszra.
iMac gépen erstebróker progival kereskednék. Működik-e Apple asztali számítógéppel a kereskedési felület, mert a Netbroker pro-val nem jönnek be az ajánlati könyvek (a 10-es könyvek), a kötéslista? A rendszerbe be tudok lépni, minden adatot el tudok érni (egyenlegközlő, számlakivonat, banki átvezetés, stb.), de a kereskedési felület elindítására szolgáló ikonra kattintva a „kérem várjon” felirat felvillanása után nem történik semmi. Senki nem találkozott evvel a problémával? Tudja valaki az elérési útvonalat / trükköt? Vagy létezik, hogy a Safari keresővel nem is működik a kereskedési felület?
Na csak feltelepítettem az 1-2-3 héttel ezelőtt kiadott frissítést, azzal rögtön betöltötte a watchlistet, ami miatt kifagyott az előző verzió, VISZONT óriási hiba volt ez részemről: ugyanis az új IOS 4.3.5-ös verziójú GO gyógyegereknek készült, marha nagy karakterméretekkel, széthúzott sorokkal, melyek méretét természetesen nem lehet állítani kisebbre. 😡😡 Ez nekik a hibajavítás? Tényleg ennyire dilettáns kockák dolgoznak ott csilliárdos fizetésekért?!
A te döntésed, hogy tbsz-re vagy a normál éetékpapír számlára vegye a futures-t. Nem kötelező a tbsz, de ha azt választod, akkor minden évben az újra megy.
A TBSZ-t ismerem, 2010 óta vannak és mind megvan! "Vagyis a 24 hónapos időtáv során várhatóan 3 tbsz lesz érintett". Tehát oda jutottunk vissza, hogy csak a gyűjtő évben lehet rá befizetni!!!? :) Azt mondod, hogy egy futures program miatt nyissunk új TBSZ-t, három egymás évet követően és utána is, ha nem akarok számlavezetési díjat? hmm
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!