Január első napjaiban 25 ezer Ft-tal nyitsz egy új tbsz-t. De ez a 25 ezer minimum ez saját befizetés, amiből azt veszel, amit akarsz, a szokásos 25 ezer futures pénz ebben a hónapban ezen felül megy. A futures tudni fogja, hogy automatikusan az újra megy, és nem lesz fennakadás. Vagyis a 24 hónapos időtáv során várhatóan 3 tbsz lesz érintett. Eszerint kell tervezni a befektetést.
A lap nem jeleníthető meg. Az ön által keresett oldal hibás, hibásan futott le, vagy nem található. Probálkozzon ismét belépéssel a lenti link segítségével. netbroker.erstebroker.hu Ha a hiba tartósan fennáll, akkor vegye fel a kapcsolatot az Erste Befektetési Zrt. munkatársaival a 06 1 23 55 151-es telefonszámon vagy az info@ersteinvestment.hu emailcímen!
Nekem nem kellett várni 6 hónapot, de a feltételek változhatnak! A TBSZ részét nem értem igazából, mert ez folyamatos feltöltés egy futó TBSZ esetén! Na már most, ha eladható is a futures program által az alapokba lekötött összeg, (ennek havi lekötésnek, csak a minimum összege van meghatározva, lehet ez jóval nagyobb is, pl. havi 1 misi ?) akkor a bent maradt összeg bármire fordítható. Gondolom ki nem vehető onnét! Szóval, így akkor feltölthető egy 5 éves futó TBSZ az utolsó éveiben is, ami azért fura! hmm Ennek részleteit, szabályzását nem ismerem...
Az, hogy TBSz-re is nyitható, benne van hirdetményben. Az is benne van, hogy 2 évre szól az akció. Szóval, igen, ezeket mind tudtam. Amit nem tudtam - és ez volt az eredeti kérdésem -, hogy van-e mód arra, hogy a 2 év lejártával oly módon újraindítani az akciót, hogy ne kelljen kivárni a hirdetmény szerinti 6 hónapot. De most már nagyjából összeállt a kép, mindenkinek köszi!
Kell hozzá érvényes realtime szerződés... szóval ha azt nézzük végülis valamennyit kell érte fizetni... bár az egy ársávos meg nullázható, ha van havi 1 BÉT kötés... :)
Én az eredetit szüntettem meg, és átraktam másik csomagba amikor márciusban lejárt a 2 évem... felhívtam őket és az a lényeg, hogy érkezzen be minden hónapban future utalás... (kaptam újra két évet a két év lejárta után) Hozzáteszem eredetileg is TBSZ-re ment, és most is oda megy... mivel megnyitja magának az adott évit, így mindig gyűjtőévnek számít a future szempontjából... Ja és el is adható... az eredeti 2 évest már el is adtam... szép hozammal :) Most az új kör megy... de ez már aranyba :)
Külön fizetni nem kell,de csak akkor tudod használni,ha van real time előfizetésed.Elég az egy mélységű és ha legalább van egy adás-vételed a hónapban akkor ez ingyenes.
Nyilván nem az akcióra értettem, hogy fut-e tovább, dupla nullázásnak nincs értelme, mert az összes számlára vonatkozik a nullázás. Hanem arra gondoltam, hogy az eredeti megszüntethető-e vagy azt a havi befizetést is kell folytatni. De így okés, az szép dolog, hogy maguktól felajánlották. Tehát ezek szerint számlatípusonként számít, hogy korábban volt-e rajta futures. Én eredetileg a NYESZ-re indítottam, de így akkor mehet ezután TBSZ-re vagy a normálra.
Ami lejárt az lejárt, nem fut tovább! 2 évre szólt az akció! Persze a lekötés fut tovább és "dolgozik a pénz", kamatozik... (Akinek normál számlára megy a lekötés, az megtudja azt csinálni, hogy fél év múlva felbontja, visszateszi a lóvét a folyószámlára és abból megy újra havonta a Duett alapokba!)
Már jóval a lejárta előtt szólt a "bankárom" amikor bent voltam nála, hogy újra kell kötni majd! A feltételek változtak és gondolom, h folyamatosan változik. 20-ról 25K lett és NYESZ-re ment.
Na azért ma reggel azért belémfagyott a sz@r a wc-n amikor george-ból eltűnt a teljes befektetési számlám! Már újra látható benne, de azért a pár pillanat amíg felfogtam hogy mi is van...
Persze, de itt arról volt szó, hogy lejárt a 2 éve a normál számlán. Ezután nekem vagy NYESZ vagy a gyerekek nevére indított befektetés lett volna a következő lehetőség. Hogy ezután a TBSZ-t is elfogadták volna azt nem tudom. Szerintem nem.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!