Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
kiszamolo blogon szoktak írni revolut és wise tapasztalatokról is a kommentelők, érdemes egy kis időt rászánni és olvasgatni. Sokan szívtak már "ellenőrzésekkel", és emiatt napokra beragadt utalásokkal, maszatoló/nem elérhető ügyfélszolgálattal stb.
Koszi. Majd ha kell.. Ki all mogotte, milyen garancia van az ott tartott penzre? Szerintem nem kell meg panikolni ilyenek miatt, de biztonsagi elokesziteseket lehet tenni, en ezeket teszem meg. Semmit nem valtok at, noha tudom, hogy rovidtavon gyengulhet huf meg. En mindig forintban adtam/vettem eszkozoket, ingatlanokat, nekem KP kell. Ha menni kell ugy is mindegy, marad ami marad
Ja, ez Revolut szeru? Revolut szamlam van nekem is. Ott is lehet valtani valoban. Revolut tapasztalatok vannak azon mennyi penzt erdemes tartani? En 1millanal tobbet csak ha menekulni kell, akkor tartanek
Megneztem a menekulteket is. Varoban kint vannak a segelyszervezetek, osztjak a kaja, pia, kavet, edesseg, bebi etelt, tisztasagi csomagokat. Hegyekben allnak a cuccok, gyumolcsok nekik. Erdekes atelni. Remelem minket is igy varnak majd kint, ha sor kerul rank is
Nagy osszegeknel egyedileg meg lehet allapodni a valtoval. Amugy most voltam Keletinel, ott is tele van arab valtokkal, akinek ban gyomra ahhoz. En elozo belvarosi valtokat ajanlom
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!