Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem fogok tudni erre válaszolni. Ezek kizárólag a háborús helyzeten múlik. Szerintem volt délszláv háború, volt már Több orosz-ukrán háború. Egyikből sem volt világháború. Ez is el fog múlni reméljük. Mikor? Azt nem tudni. Sodródni kell az eseményekkel, és nem kell kapzsinak lenni. Szépen ki kell várni OTP aljat
Ez most nem covid, itt most tényleg életveszélyes állapotok vannak. Bármikor bárhonnan jöhetnek további rossz hírek. Cash is king sem él. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne pánikoljon, maradjon higgadt és vigyázzon magára, családjára, itt most tényleg bajság van!
Mivel gyorsan halad a chart, így hetesre váltottam a chartot, és így fiboztam most kanócokra. Tegnapi 50%os fibo után ma 61.8%os fibo is megvan. Itt támasz van szerintem, a covid dupla alj nyakvonal és 61.8as fibo találkozásában, illetve 10K OTPvel. Ettől az Ukrán hírek felülírhatják a támaszokat is. Sok minden kiderül a napokban Hetes Bux: https://www.tradingview.com/x/mK9sehUz
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!