Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Valami nem kerek ezekben a tortenetekben az biztos. Ezek a felek leulnek targyalni sem vilagos, hogy nyugodtan dumcsizgatnak es hazamennek, hogy oke, nem egyeztunk meg, menjen minden tovabb.
Azok a civilek akik védeni kezdték az erőművet, nem saját gondolattól vezérelve mehettek oda. Valaki odaszervezte a civileket az erőműhöz. Piszkos dolgok mennek ám az Ukránoknál is. Érdekes hogy most mindenki barátként, hősként tekint az Ukránokra. A vezetőjük diplomáciai úton meg tudta volna előzni a történteket és ami ezután történik azt is.
A németek lehet hogy valami hasonló ok miatt állították le az atomerőműveket. Békében, hosszan tartó békében jó megoldás, de egy háború sújtotta országban kész istencsapás. Rendkívül sebezhető és veszélyes.
Ha jól követtem, 35 éves vagy. Te még nem élted át Csernobilt, nem élted át 1998-at a tőzsdén. Én igen. Ezért mondom, hogy akik most vásárolnak, meg allin stb, még fognak látni (rádióaktív) karón varjút.
hát ez az szerinted mi jön 8 óra után mikor az EU befektetők is olvassák a híreket? "Hűha, most megúsztuk,de azért ez nagyon közel volt" "Én inkább eladok, mert a következő ilyen már beüthet és atom..."
Zaporizhzhia spokesperson: Fighting has stopped near power plant and radiation levels are currently normalFrom CNN's Masha Angelova, Hira Humayun and Philip WangFighting has stopped near the Zaporizhzhia nuclear power plant and background radiation levels are currently normal as a fire continued at the facility, a spokesperson at the plant said on Friday.Spokesperson Andrii Tuz said the plant has not sustained any critical damage, although only one power generation unit out of six is operational.In an earlier Facebook post, Tuz said at least one power generating unit at the nuclear plant was struck in the fighting. "A lot of technical equipment was hit," he told CNN.
ha felrobban az atomerőmű, 10-szer nagyobb lesz, mint 1986-ban Csernobil. AZ OROSZ CSAPÁS KÖVETKEZTÉBEN NEM ÁLL FENT A RADIOAKTÍV SUGÁRZÁS TERJEDÉSÉNEK VESZÉLYE.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!