Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Hidd el, meg mindig egyetertunk:) Az egesz ispanosdirol a egy gyermekvers jut eszembe: “Tekintetes ur elszaladt a nyul Ne bantsd fiam had szaladjon Fuves retre had iszkoljon/itt a puska durr” Fuggoen a hovatartozastol.
Múltkor jött levél a VÁRmegyétől. Az ispán megbízásából kiadta ez meg az. Én meg válaszban tekintetes ns. XY vármegy kormányhivatala címzést használtam. :DD
Tőlem mindenki ihatja eltartott kisujjal a kávét, de azt valahogy nem akarja bevenni a gyomrom, hogy vármegyéket meg főispánokat kell cikkekben olvasnom. Szerintem ez elég ijesztő...
Volt idő, amikor már én is kezdtem elhinni, hogy van valami stratégia, esetleg vízió a cselekedeteik mögött. Még ha nem is a hagymázas mimagyarok duma, de legalább a lopások mögött felsejlett némi tudatosság, némi rendszer. De az elmúlt pár év bizonyította, hogy szó sincs ilyesmiről.
Ment a carpe diem (Fogd a pénzt és fuss...Sok pénznél jobb a több...), aztán ha valami kicsúszott, akkor éjjel törvényesítették. A langyos szellő, ami a világból fújdogált gyorsan megszárított minden ázott verebet. Most meg elállt. Aztán ez még nem az Elliott, nem az tört ide be a mélymagyar szívcsakrába, és máris szétesett minden. Szóval valószínűleg csak önmagukat tréfálták meg a koleszos fiúk.
Közben szerintem megérkeztünk a végállomáshoz, point of no return. Még eközben sokan boldogan fizetik a zenészt, sőt tapsolnak azoknak, akik szégyentelenül pakolják degeszre a tányérjukat svédasztalról svédasztalra airbusozva. Csak közben már nincs aki utántöltse, legalább is a tapsoló réteg már bizonyosan nem képes rá.
Mi jön most? Ez nem bika piac, nagy tétellel fogadok, igaz csak parasztshorttal... GDP? Abból csak kb 1-2 millió eszik, a többi éhen fog maradni.
Nem feltetlen, en tovabbra is 400 korul ev veginzarot varok, a januar-februar historikusan forint bull. Inkabb a hazai folyamatokra gondolok, megtrefaltak minket a fiuk…
Egyébként EUR/HUF-ban egy lehetséges aljnál lehetünk...azonban ha valóban igaz az infláció ellenes harc, akkor még sokáig maradhat a 18%, ami elég jól fogja majd az árfolyamot és lejjebb is húzhatja még...
ha 350 lesz az éves usd/huf, akkor 21.707 usd lesz az egy főre eső...az már 32% 2 év alatt...brutális...kezdem érteni honnan van ennyi pénz az embereknél...
Backtest és ami mögötte van