Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Nem akkora, de azért ez most gap, vagy nem? :) És, ha nem tévedek, akkor a cselekedetednek megfelelő (azaz ellentétes) irányba. Akkor mégis működik az elméleted? :D
Igen, jelentett, de meg nem tudom eldonteni, hogy felig ures vagy felig teli az a pohar…kivancsi vagyok, hogy a Q4-es negativ EPS-mikepp ertekeli a piac. A kommentar szokas szerint semmitmondo es osztalekrol semmi.
Szarnak ezekre a nagybufik, amig befektetesre ajanlott kategoriaban vagyunk es ketszamjegyu hozamot kapnak a penzukre, mikozben a forint is erosodik. Regen meg en is hittem ezekben, aztan ra kellett jonnom, az elemzo okoskodik, a piac pedig mutatja az iranyt. Sosem felejtem el, 5-6 eve amikor a FED mar szigoritott es az EKB meg mindig lazitott, olyan lelkesen ment az EUR 500-600 pontot a dollarral szemben, hogy orom volt nezni. Pedig az osszes nagy koponya azt mondta, jon a zoldhasu bika…jott is, csak addig kiraztak mindenkit:)
Backtest és ami mögötte van