A Draghi-fele ECB elhuzodo tehetetlenkedes es gyavasag kiverte a biztositekot mar IMF-nel is; es Lagarde ma jol meg is mondta a velemenyet ECB-rol. Nem gondoltam volna, hogy ez az olasz bankster ennyire keptelen donteni; ideje volna szolni, tudja-e, miert is kapja a jo vastag fizeteset?
Egyebkent a Gold Spot megindult felfele, a hetvegi 1282-rol eddig +15 pontot.
Ha az Azsia rally tart--- es jo esely van hogy tart---, akkor GOLD szepen mozoghat a kovetkezo par hetben. India rallyban van, Kina meg epp ma lendult neki.
TA szempontbol is tovabb tisztul a kep. Mostanra nyilvanvalo a rengeteg atfedes miatt, hogy Gold Aprilis-Majusban nem impulzusban volt lefele, hanem korrekcioban; aminek alighanem megerositeetten vege van.
Az Apr.24-Maj.12. ket melypont egesz jo ket tamasz-pont a felfele meno csatorna also vonalanak.
Szoval, tovabbra is van par ok optimistan nezni a sargra relikviat.
Good luck.
ha angliaba vagy probalkozhatsz IG-vel (nem olcsok,de soha nem volt problema itt Au-ban amikor a profitot utaltam vissza a sajat bankszamlara...
ha 11ora elott utaltam vissza a penzt meg az nap a bankszamlamon volt a penz, ha 11ora utan akkor masnap....
a kis bucket shoppokkal egyebkent vigyazni kell mert regenyeket lehetne irni roluk....
Törölt felhasználó2014. 05. 12. 14:04
200 napos felett vagyunk ez jonak tűnik a longosoknak.
koszi en nem demozom, nem latom ertelmet....
csak kivancsi voltam mennyi kamatot szamitanak fel....
en nem kereskedek arannyal, de van 1 kisebb pakkom ( jelenleg 11 aranybanyaban)......
ja es pozinkent tobbet mozog 1 nap le ill. fol mint 150font
;)
Arany-Ezüst