Igazad van ugorjunk neki megegyszer kedves kis baratom....
600pont vagy 600$ elmozdulast trendre irtam.., hogy nem szamit, hogy 5-10,de meg 20-40 es 80pont vagy 80$-os elmozdulas az aranyarnal....
ha az ember egy 600$ vagy 600pontos elmozdulast var.....AZ ARNAL...
Ha pedig rendszeresebben olvasgatnad a forumot, akkor tudnad mire ertettem...
Arra, hogy a 2016 ev vegeig 1800-1900$ aranyarral szamolok ill. varok....
Talan meg grafikont is talalhatsz errol, mert tettem am fol mert tudom, hogy itt nagyon sokan szeretik....
2.Lehet, hogy nem nekem kene megtanulnom olvasni.....
3.Ha nem haragszol ill. megengeded, had dontsem mar el en hogy honnan hova irogatok, persze csak ha megengeded....
Ha meg nem akkor mi lesz....????
Egyebkent nem csak olvasni erdemes megtanulni, hanem talan irni is....
az f-betu hasznalatat talan a kozepiskolaba szoktak hasznalni akik nagyfiunak szeretnenek latszani.....
Nagyon orulok neki ha idonkent osszejon a 600USD, bar tudod, nem igazan szamit, hogy mennyi jon ossze....
a hozam/kockazat arany szamit!!!!!...
Egy utolso megjegyzes szerintem, jobb ha nem nagyon dobalozol szamokkal, amig kezdo vagy, mert soha nem tudhatod, hogy ami neked neha osszejon....
azzal nehany kereskedo naponta, orankent,percenkent vagy esetleg masodpercenkent is szembesulhet 1pip vagy akar 0.1 pipes elmozdulas eseten...
;)
Ha pedig valamivel nem ertesz egyet vagy mas velemenyed van szivesen meghallgatnalak....
persze nem artana ha sikerulne nehany logikus ervet osszehozni amivel alatamasztanad az elgondolasodat....
persze az (f) betus szo hasznalata nelkul...
mert mi ertelme van 1 hozzaszolast minositeni, esetleg ("butasagnak") nevezni, ha nem tudod megindokolni, hogy miert gondolod ezt....
No most akkor mégegyszer ugorjunk neki,én nem várom lefelé ,tőkeátéttel longolom shortolom amikor van értelme és még időnként 600 usd is összejön ,nem a te megérzéseidet szoktam megjátszani, egyébként is hol a fa ...ban voltál idáig de legfontosabb dolog ha már onnan messziről haza irogatsz tanulj meg olvasni.
további szép napot kivánok szia
Nagyra ertekelem a velemenyed....
kicsit kifejthetned bovebben miert is kene nagy esest varnom????
De ha ugy gondolod, hogy esni fog akkor miert nem shortolod 1 komolyabb osszeggel...
400-600$ pedig nem butasag csak akkor, hogyha vagy akkora balek, hogy tokeattetellel shortolsz,de ne nyomd ra legyszi az osszes penzed, mert shortolhatnad az ezust is.....(szoval felet erre felet arra nyomd ra), ha a hangzatos szovegelesen kivul esetleg kereskedni is akarsz
;)
En pedig pont a reciprokaval szamolok...
A kovetkezo honapok miatt, mivel mindenki gyengulest var es valljuk be nem sok piaci szereplonel van a favoritok kozott az arany...illetve a banyak...
igy el lehet jatszani parszor a false kitorest....
illetve a hattyuk halalat....
10,20 vagy akar 30-40 pontos esest 1-2 nap alatt aztan onnan nagy "meglepetesre" meg visszapattan.....
En meg mindig 1400-1450 korulre varom az arany arat iden a Jezuska eljovetele elott.....,de tevedes jogat szeretnem fenn tartani, ha esetleg nehanyan turelmetlenne valnanak es veletlenul 1520-50 kozott zarnank...
Persze ez csak puszta fantazia egy kis tapasztalattal vegyitve.....
;)
Nincs jelentosege 5-10$ elmozdulasnak amikor az ember 400-600$-os trendet akar elcsipni....
szerintem hamarosan megprobaljak megonteni...
aztan majd meglatjuk mennyi ero lesz benne..
meg az is lehet hogy a kovetkezo 2-3 honapba sikerul 10,20 vagy akar rovidebb ideig 40-80pontot is elerni 1-2 napra,
remelem nehany nem tul korultekinto trader es hedge fund megprobalja shortolni....
Nem is várnék mást....azon csodálkoznék ha nem így lenne!
Olvastam érdekeseket arannyal kapcsolatban, majd ha lessz időm írok. De a lényeg az h jól sejtettem, kínának kell az arany, de megtesz mindent h az árakat lent tartsa.....
150 pontos eses a Dax-ban barmikor elofordulhat, az csak 1 gyenge nap....,de a junius vegi 1-3 napos esesen kivul (ado okok miatt), szerintem, osszig nem lesz korrekcio...
persze tevedhetek....
az aranyra forditva a szo....
konyen elofordulhat nem csak 1100, de akar 1000$-os arany is.....
persze erre en kisebb eselyt latok fundamentalisan....
technikailag meg vagy csorogni kene az arnak lefele, vagy kitorni lefele....
de egyelore egyiket se latjuk...
nekem ez sokkal inkabb tunik 1 bazis epitesnek, ami szep lassan araszolgat....
es minnel lassabban kezd el emelkedni annal megbizhatobb es erosebb, hosszabb lesz a trend.....
en elemzo cegeknek a velemenyet csak akkor hallgatom meg ha kepesek ezeket adatokkal alatamasztani tenyekkel...
es akkor is fenntartassal....
Szerintem az ido tokeletes fizikai arany es ezust vasarlasara, ill. gyujtogetesre...
aztan majd meglatjuk, hogy mi tortenik a piacon...
talalgatni mindenki tud, es lesznek olyanok is akik eltalaljak ill. eltalaltak az aljat....
de a penz nem abban van hanem, hogy megprobal az ember minnel tobbet elhozni 1 adott trendbol, kereskedesnel, fizikainal meg megprobaljuk megorizni a mar meglevo vagyonunkat....
Arany-Ezüst