Topiknyitó: Törölt felhasználó 2012. 04. 23. 15:49

Arany-Ezüst  

Ki mire tippel? Meddig eshet az ezüst/arany árfolyama mostanában?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2015. 04. 03. 11:39
Előzmény: #7216  pomperj
Neked is Abellino. :)
Törölt felhasználó 2015. 04. 03. 11:38
Előzmény: #7211  kurkuma
Ennek néhány szavával egyetértek, de az egésszel összességében nem.
Törölt felhasználó 2015. 04. 03. 10:51
Előzmény: #7217  Törölt felhasználó
Ne fogd vissza magad,másold be az összeset és zárass ki,de előtte inkább magad a zárt osztályra! Remélem,hogy végleg elfogy a türelmed!kit érdekel,hogy téged mi zavar? A kenguru csordádat utasítgasd,ne engem!
Törölt felhasználó 2015. 04. 03. 10:09
Előzmény: #7214  Törölt felhasználó
lulo fejezd be!!!

ha akarod ebben a forumban is tudok 10-20 hsz-t ahol velem ill. pomperj-jel kapcsolatban tettel szemelyekedo hsz-t, ha akarod kuldhetek a modiknak panaszt, majd par nappal kesobb, talalok ujabb 10-20 hsz-t es akkor vegleg kizartak....
ezt ugyanugy meg tudom tenni a dax forumon....
ha szeretned tudni csak iden tobb mint 50 szemelyeskedo hsz volt...
(egeszen veletlenul vezetek roluk listat)
;)
engem nem zavar amit a dax forumon muvelsz,de szeretnem ha ezen a forumon rend lenne....
es kezd a turelmem fogyni!!!
(arrol is van lista hany az arany-ezust temaval kapcsolatos hsz-od van....nagyon rovid ha lehet listanak nevezni...)
ha pedig figyeltel volna tudnod kellene, hogy bitcoin kereskedes ellen vagyok napi szinten ill. rovid tavon....(semmi esetre sem tokeattetellel...)
viszont hosszu tavon igenis fantasztikus lehetoseget latok benne.....
ezt elfogadhatod vagy nem, a tobbit meg majd az ido eldonti...

Kellemes Husveti Unnepeket!
pomperj
pomperj 2015. 04. 03. 08:58
Előzmény: #7215  Tibi0002
Az a helyzet, hogy ezen a forumon van 5-8 ember aki tartalmat ir. Kepes masok velemenyre figyelni, erdemben reagalni. Ok adnak valamit masoknak: nagyra ertekelem minden megszolalasukat, es koszonet jar erte.

Es letezik jol ismert 4-5 nick, aki fikazza oket. Anelkul hogy valaha tartalmat irt volna. Es minden heten ketszer nekirontanak egyikunknek.

Nyilvan egyeb frusztraltsagukat elik ki ezzel: a szokasos szittya hajlam, lerombolni amit maga keptelen csinalni, bennuk el tovabb.

Szep Husvetot azoknak, akik megerdemlik. A tobbieknek bukott csokinyulakat.

Tibi0002 2015. 04. 03. 08:09
Előzmény: #7208  Törölt felhasználó
Nem védem pomperjt (nem is kell), a stílusa és a stratégiája sem áll hozzám közel, de PBR-t venni befektetési célból nem hülyeség. Nem mondanám a létező legjobb választásnak, de kellően jó egy kis beszálláshoz.
Törölt felhasználó 2015. 04. 03. 07:49
Előzmény: #7212  Törölt felhasználó
..és azon is el kéne gondolkodni,hogy volt-e akár egyetlen ember is,akivel már ne vesztél-vagy keveredtél volna vitába!?

szóval mielőtt másokban keresed a hibát,jobb ha előbb sűrgősen magadba nézel!
Törölt felhasználó 2015. 04. 03. 06:57
Előzmény: #7212  Törölt felhasználó
tényleg nem érted? nem csodálkozom!
pedig,ahogy írod is,mindennek megvan a maga oka

szó sincs személyeskedésről,vagy bántásról,csak pusztán a makacs tényekről és néha az azokkal való szembesítésről.
csak el kéne gondolkozni,hogy mielőtt megjelentél,volt-e itt hasonló,vagy ér-e mást hasonló "inzultus" és,ha nem,vajon miért nem?

mindamellett ha már (állítólag)segíteni vagy itt,igazán megtehetnéd bitcoin ügyben,elég 1-2 sorban is :)

nehogy elhervadj nekem!
link
Törölt felhasználó 2015. 04. 03. 05:53
Sziasztok!

Mindig csodalkozva olvasom, hogy nehany forumozo milyen kovetkezteteseket von le 1-1 hsz-bol....
Amin meg jobban csodalkozom, hogy szinte nem letezik olyan het amikor sikerulne csak szakmai dolgokrol, informaciokrol tarsalogni....
Nyilvan megvan mindenek az oka.....hogy mi miert van ugy ahogy.
Azt is erdekesnek tartom, hogy olyan emberek kritizalnak masokat akik 1/10 ill. 1/100 vagy meg kevesebbet tettek ezert a forumert.
Azt azert nem szabadna elfelejteni, hogy ide aki veszi a faradsagot es ir ill. megossza gondolatait ami esetleg masok segitsegere lehet az mellett nem artana kiallni a forumozoknak, mert egyebkent minden valamire valo kereskedo, befekteto ill. szakmailag fontos hsz. elobb-utobb a forumozoval egyutt eltunik.

Ha valaki is kicsit vette a faradsagot akkor azok szamara mar egyertelmu, hogy kik azok aki csak szemelyeskedni, rendet bontani, feszultseget kelteni vannak itt es kik azok akik tenyleg kulturaltan szeretnek a gondolatukat, velemenyt cserelni masokkal...

Tenyleg nem muszaj se nekem se pomperj-nek,se masnak ide irnia....

Ha akarnank nem 1-2 szemelyeskedo hsz-t tudnank felhozni, vannak akik az elmult 1 evben nem tettek fel annyi informaciot, mint ahany szemelyeskedo, serto hsz-t tesznek 1 nap...
es ezt fel lehetne hozni mas forumra is, de ez most mindegy....

Nem tudom, hogy mi a megoldas????
(fel lehet venni a kesztyut es lehet cinikusan ironikusan valaszolni, lehet beke jobbot ajanlani, masok ajanlottak a gyogyulast....; lehet ovisat jatszani es egymast felnyomni a modinal es meg szamtalan lehetoseg van), meg ugye lehetne normalisan velemenyt cserelni ill. nem foglalkozni azokkal akik nem kepesek megfelelo stilusban kommunikalni....
persze kritizalni mindig egyszerubb....
es csondben hallgatni is sokkal egyszerubb mint kiallni a masik mellett akit sertegetnek, bantanak...

Hogyan lehet azonban szamon kerni valakin valamit is ha jo indulatbol teszi???

tenyleg jo lenne ha a forum arrol szolna ami a temaja....
vagy csinalhatunk 1 topikot ahol mindenki elkuldheti a masikat ahogy neki tetszik....
(ha eppen ez szerez oromot),de nem ertem miert kell minden forumot tonkre tenni?

Szerintem mindenkinek a sajat felelosege, hogy mikor milyen kereskedesi dontest hoz....
es mindenki abban hisz amiben akar es abban nem hisz amiben nem akar....

tobbszor fel lett ajanlva verseny valos ill. demos szamlan is....
akik esetleg nem tudnak jelenleg is folyik 1 verseny, a magellan topikban szo esik rola, mindenki bebizonyithatja milyen ugyes es milyen kereskedo...

Mindenkinek Kellemes Husveti unnepeket kivanok!
kurkuma 2015. 04. 02. 23:48
Még annyi szerény javaslatom lenne, erre a személyeskedésre, feszültségkeltésre semmi szükség. Ha van egy jó szakmai meglátás, szerintem azt sokan szívesen olvassák, ez nem befektetési javaslat, hanem egyszerű vélemény, mindenkinek a saját felelőssége, hogy mennyit fogad meg belőle.
Törölt felhasználó 2015. 04. 02. 23:25
Előzmény: #7209  kurkuma
Én alig több, mint egy éve olvasom ezt a fórumot és mindig keresem néhány más hozzászólóval együtt pomperjét. A sok hülyeség közt sajnos keresni kell e pár ember hsz-eit. Én sem tartom pomperjt "öntömjénezőnek". Fura, valakinek ez jön le a beírásaiból.
kurkuma 2015. 04. 02. 23:09
Elnézést hogy reagálok a témára, nem szokásom ilyen értelmetlen vitába beszállni.
Én Pomperj hozzászólásaiban semmilyen "öntömjénezést" nem éreztem.
Mindenki tud olvasni, gondolkodni, saját maga dönt a megtakarításairól, befektetéseiről, szánalmas dolog másra hárítani a felelősséget.
Én a magam részéről vagy 3 éve olvasgatom a hozzászólásait, jó pár millió forintot köszönhetek az önzetlen tanácsainak, meglátásainak. Természetes, hogy mindent nem láthat előre az ember, néha téved, értelmetlen is az árfolyamok alját keresgélni. Senki nem szorul itt védőbeszédre, főleg nem Pomperj, de én köszönöm a hozzászólásait, számomra nagyon hasznosak voltak, ellenben néhány hozzászólással, aminek a gyakorlati haszna egy nagy nulla.

u.i. Én évi 60%-os hozamot egyáltalán nem tartok kevésnek, ráadásul minden stressz nélkül, igaz, egy emelkedő piacon. De nyilván sok embernek itt, ez a hozam szóra sem érdemes.
Törölt felhasználó 2015. 04. 02. 22:00
Előzmény: #7203  Törölt felhasználó
azt is tegyük hozzá, hogy kutyát nem érdekelte volna a PBR-es pozija, ha nem ő csinál hiúsági kérdést a dologból ezzel az öntömjénezéssel:

"A hetfoi minuszolgatonak es tarsainak uzenem, hogy PBR azota +10%. Szabad kontranak lenni, csak nem mindig erdemes;-) "

Ezzel ugye azt sejtette a figyelmetlenebb közönség felé, hogy ő mekkora gigaguru, hiszen a legalján vásárolt PBR-t... közben meg kiderült h. évekre akar beleülni, hogy legalább nullán dobhassa az esésben végighigított szutyoktömeget.

:)
pomperj
pomperj 2015. 04. 02. 20:54
Előzmény: #7202  Törölt felhasználó
Minden szamitasod a tarsaiddal egyutt, rossz. Kar a gozert.

Egyreszt, azota meg vettem 4 alkalommal, es ma mar a 2. legnagyobb poziciom PBR. Igen, sok van belole, orulok neki.

Masreszt tanitjak, hogy addig senkinek nincs vesztesege, amig nem adja el a poziciot; es ezt meg evekig fogom tartani. Igen, evekig: Dilma kijozanodo interjut adott (szabad elolvasni), Rioban jovore olimpia, es utana meg tartani fog az olajos lendulet jo ideig.
Mahoz 4 evre nem leszek meglepve 120 USD Brent arnal se.

Sot, azota ket ujabb, mas olajost is vettem tobb lepesben: HAL, Gazprom. Es ezekbol is tervezek meg venni.

felcsorgok
felcsorgok 2015. 04. 02. 20:08
Bocsi srácok, ez nagyon nem ide tartozik, de kíváncsi vagyok, hogy technikai alapon láttok ebben a cégben rációt mondjuk az elmúlt 10 éves árfolyam alakulása alapján?

link

Olyan szép hullámokat mutat a gráf. :)

Köszi.
joe001
joe001 2015. 04. 02. 19:38
+++
Tibi0002 2015. 04. 02. 18:34
Hát, nehéz itt kiigazodni, hogy épp ki fikáz kit. :) Jár valamiféle többlethozammal a másik cseszegetése?
Törölt felhasználó 2015. 04. 02. 18:14
Bocs, ez az egyel lentebbi pomperj hozzászólásra akart menni:)
Törölt felhasználó 2015. 04. 02. 17:45
Előzmény: #7197  Törölt felhasználó
Akkor már csak 50%-ot kell mennie, hogy elérje a 10$-t, ahol ugye? dupláztad a meglévő pozíciódat, és ekkor is mínuszban leszel, mert ki tudja mennyi az átlagod....(ahogy ezt taxisgyuszi is írta)

-"Az összes spekulációs baklövés közt alig van nagyobb, mint leátlagolni egy vesztő játszmát."
-mi lesz a spekulációból, ha ellened megy az ár? befektetés....
a 10.000 ewz-n is csökken a lebegő minusz.
nézd, nem megbántani akarlak, de ahogy látom kb. beleesel a 100-ból 48x helyesen tippelő guruk sorába;)

és azoknak mit üzensz, akiknek 5 körül ajánlgattad 40-es célárral az nbg-t?(most 1,2 körül van)vagy mikor omlik már össze az s&p? 2013.ősze óta várod rendületlenül...

végül: én nem szoktam se minuszolni, se plusszolni, de ha már ezt gondolod(mert nekem címezted) akkor egye fene:)-csak mert látom, hogy foglalkozol vele:)
felcsorgok
felcsorgok 2015. 04. 02. 17:03
Előzmény: #7194  pomperj
Santanderem már van. Amire kíváncsi lennék, hogy a Portugal Telecomba és a szintén portugál Sonaecom-ba láttok-e lehetőséget?

Meglehetősen olcsónak tűnik mind a két cég.

Köszi.

Topik gazda

giuseppe007
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek