Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha nekem valaki azt mondaná, hogy a lottó 5 nyeremény 40% vihetem CSAK haza, akkor szerintem nem az aggódás környékezne!Gaál Gellérttel ezt már nem íratták le!😊😊😊
Ez az idióta is felült a vg-s cikkben arra a szopórollerra, hogy az App majd "meg fogja venni" a reptér 51%-át 4,4 milliárd euróért! Mint ahogy néhányan itt is és ezzel már a ****szom kivan! De nagyon! Jól figyeljetek barmok! SENKI, de SENKI nem mondta, hogy az App fogja MEGVENNI azt a sz**baba**ott repteret. Arról van szó, hogy LESZ benne része. Érted, mint amikor m**d*gsz valakit (akár fiút, akár lányt): olyankor nem veszed meg, csak benne van egy bizonyos részed! Ennél jobban nem tudom szemlélteni! 1-2-5-10% már komolynak számít! És ennyi SIMÁN LEHET!!! Tőkeemeléssel, hitellel, akármivel, ha akarják, meg fogják oldani! Kettő: "a részvétel valószínűtlen". Lenne pár kérdésem! 1. Mennyire volt valószínű, hogy a csődtől megmentett Opimus 2017 tavaszától pár tízforintos árfolyamról 805-ig megy fel fél év alatt? 2. Mennyire volt valószínű, hogy a Konzum világrekorder emelkedést fog produkálni szintén fél év alatt és szintén az említett időszakban? 3. Mennyire volt valószínű, hogy a nyár elején még 102-es Opus két hónap alatt négyszerezni fog? 4. Mennyire volt valószínű, hogy a 4IG tizenhétszerezik (mert ez történt)?
Annak idején a szakma csúcsát képviselte. Gyönyörű repülő gép volt latin eredetű szóból kapta a nevét. Egység! 2200 km/h utazó sebességen tudta. Tükör delta szárny és az utánégető mind hozzásegítette a csúcsok eléréséhez.
Appeninn real