Idézet a cikkből! "Az Appeninn jelenleg 118 millió euró értékű ingatlanportfólióval rendelkezik. A cégben korábban Mészáros Lőrinc és Tiborcz István volt a két meghatározó tulajdonos, ám ők kiszálltak, s a helyükre Jellinek Dániel (nyitóképünkön), az Indotek vállalat alapító-vezérigazgatója, illetve az építőiparban komoly kormányzati beruházásokban felbukkanó Balázs Attila lépett."
Félreértettél. Ez a veszteség különösebben nem vág padlóhoz. Különben is TBSZ en van az összes, úgyhigy még akár 2 évet is tudok a cégnek adni. A mit meg 211 ért elaftam, azért tettem, mert azokat 148 on vettem. Szóval hangulat OK, bízom a szebb jövőben. De kössz az aggódást.🙂🙂
Hát ahhoz a cég részéről az értékeiről komoly felvilágosító munkát kellene folytatni, vagy egy közel, vagy inkább fölötti 100 Ft os osztalék kellene. Én hiába tudom, hogy jó a cég, ha azt az illetékesek minden lehetséges módon titkolják a lehetséges befektetők, akár spekulánsok elől.
Nincsen semmi baj az irányítással. Ezt anno Soros 1 milliárddal csinálta. Meg is büntették érte. Eredetünkben, a kispályás emberünk bevásárolni akar, de még 1k sem mert beáldozni. Talán sejti, hogy mielőtt felébred már elhalásszák előle. Végtére is trendjében, emelkedésben mutat.
Most már biztos, nem volt hülyeség 211 en eladnom 5000 részvényt. Jó, de még van 58000 db, közel 400 bekerülési átlaggal. Azokkal mi lesz?Rejtély. Jó lenne vagy osztalékokat kapni, vagy ha NER társ az osztalékfizetést továbbra is mellőzi legalább 500 körül eladni. Ez persze vágyálom.
Appeninn real