Ilyen hosszú ideig nagyon kevés cég hagyja szívatni a részvényeseit. Itt nyugodt szívvel megtették 6-7 évig csak szívatás eszenciát toltak az arcunkba. Talán most változik. Valami.
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁSAz Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1022 Budapest, Bég utca 3-5.; cégjegyzékszám: 01-10-046538; a továbbiakban: „Kibocsátó”) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a Scope Ratings GmbH (a továbbiakban: „Scope”) 2023. április 4-én közzétette a Kibocsátó és annak az MNB Növekedési Kötvényprogramja keretében kibocsátott „APPENINN 2029/I” elnevezésű kötvényei minősítése felülvizsgálatának („rating review”) eredményét.A közleményben a Scope a Kibocsátó hitelminősítését „B” kategóriáról „B+” kategóriára, míg kötvényeit „B–” kategóriáról „B+” kategóriára javította.A felminősítés hátterében a közelmúltban a Kibocsátó saját forrásából finanszírozott akvizíciók állnak, melyek a konzervatív finanszírozási struktúrával párosulva jelentősen javították a Kibocsátó kockázati megítélését.A minősítés felülvizsgálatról („rating review”) a Scope közleménye angol nyelven a Scope Ratings honlapján érhető el. (https://scoperatings.com/ratings-and-research/rating/EN/173852)Budapest, 2023. április 5.az Appeninn Nyrt. Igazgatótanácsa
""aki befektet az nem fórumozik ennyit:) "" Kiváló meglátás! Eleinte én is itt lézengtem, nyüzsögtem, de csak pár hónapot. De hamar rájöttem, hogy a fórumot ki kell zárni az életből, mert úgy is magadnak kell döntened. Ráadásul itt aztán összelehet zavarni az embert rendesen - teljesen más irányba megy, ha sokat olvasgat itt.
Appeninn real