Ja. Amúgy is sántít az egész magyarázat. Az srv nem rövidtávú befektetés, nem árfolyam emelésre szolgál. az csak mellékhatás. Stb stb Mindegy. A válasz még Törő belépése előtt született azt hiszem. Bízhatunk benne, hogy ő nem totál dilettáns ezen a téren. A scope is úgy tesz, mintha téli álmot aludna. Sebaj tavaszra csak felébred. Bízunk benne.
ezt el is felejtetem kiemelni. de amikor erősen optimista volt a hangulat ez akkor is esett. "A jelenlegi erősen pesszimista tőzsdei hangulat az
ingatlanszektor piaci szereplőit sem kíméli"
Ez a felismerés itt nem működne? Törő Csabi nem gondolja így? https://www.portfolio.hu/uzlet/20221130/itt-az-uj-magyar-sztarpapir-elindult-a-raketa-582258 "A vállalat részvényese, Huber István kezdeményezésének indoklásaként elmondta, hogy azért volt szükség a közgyűlés összehívására, mert a Nutex részvényeinek a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett árfolyama jó ideje lényegesen elmarad az egy részvényre jutó saját tőke 34,6 forintos értékétől."
Szerintem kicsit általánosítasz. Az Appennin alulértékelt, ha friss pénz jön a tőzsdére, meg fogják találni a befektetők. Az ingatlanpiac jövőre nem lesz egyszerű, ez gyengíti viszont az árfolyamot. Az Opus előnye a diverzifikált tevékenységi kör, mert a kályhagyártástól a mezőgazdaságon át a turizmusig mindenben benne van. Ezekből van, ami megy, van ami nem. Mindkettő cégben ott a politikai kockázat is, tudjuk. De szerintem mindkettőben ott a rövidtávú kitörés lehetősége is. Az Opus amúgy nemrég futott egy 160-as kört.
Azért óvatosan mászik ez felfelé. Remélem, olyan lesz ez a részvény, mint egy kisbaba: az elején csak bizonytalanul, botladozva lépeget előre, majd egyre magabiztosabban, a végén meg már szalad :-)
Appeninn real