Nekem csak Otpm van. Alteo, wabi, appeninn, nutex érdekes. Alteo, wabi elméletileg kell h menjen. Nutexba talán az új ember hoz valamit. Delta nálam felejtős már drága. Richter a szabadalom miatt felejtős. Üdv
Pannergy, Autowallis valóban van, de utóbbin gondolkodom, hogy tartsam-e. Alteot az oszti előtti 2 napban eladtam. Telko már szerintem drága. Appennint nézem folyamatosan. 130-300 között volt, azóta néztem, hogy tovább emelkedik. OTP brutális. Szerintem lesz 20k nemsokára, de ugye az nem olyan nagy emelkedés. Azt turbócertivel szoktam megjátszani, de a long még mindig drága a magas kamatok miatt. Deltát is tervezem elemezni, de kevés az időm. Richter mindig jó lehet egy beszállóra, 9000 alatt. üdv
Kedves signal2! Milyen papírjaid vannak most? Pannenergy, Autowallis tuti van, mert az szokott neked lenni. Nekem OTP-m van. Alteo-ra? Wabira mit mondasz? Appennin? Állami nyomda? Autowallis? P/E, EPS-be nehéz OTP-nél jobb papírt találni. Mit vennél most?
Így van… appba ki kell ülni azt az időt amikor megindul… Alteoba is ültem tavaly augusztus óta 2800-on 7 hónap volt mire elindult… Kemény 7 hónap volt egyhelyben topogni de nem is maradtam le róla… Sok befektető nem bír várni… Én napizni nem szoktam, ahova a pénzem rakom azt hosszú távra teszem.. persze néha nehéz
2,5-ös P/E-vel szerintem az app az egyik legalulértékeltebb részvény az egész európai piacon, főleg ha sikerül SZIT-té válnia (amelyek 10 feletti P/E-vel szoktak futni). Pannergynél a közeljövőben tervezett elég komoly srv programra szeretném felhívni a figyelmed, érdemes utánanézni, szerintem alig árazta be a piac. Bocsi alteosok az offtopic miatt, természetesen itt is van papírom :)
Telekom se fog az idén akkorát menni…. Úgy hallottam mindenki csökkenti a díjcsomagot, Ott se mindig lesz ekkora bevétel… 1000 forintos Telekomba meg sok mindenbe van már árazva… Én nem venném az biztos
Igen, sokszor érdemes az eséseket megjátszani. Viszont biztosan sok lehetőség lesz a nyáron, mert saláta szezonban sokan kivárnak. Kíváncsi vagyok mire mennek a papírok itt hónap első napjaiban...
Lehet, de szerintem lesz olyan árfolyam emelkedés ami kompenzálja. Aztán ki tudja:) Őszinte szívvel nincs most olyan papír a béten ahova nyugodt szívvel tenném. Habár...telekom se rossz, de volt aki azt írta: ezen a szinten már nem veszi.
A Pénzcentrum árfolyamoldalának segítségével ezt könnyedén és gyorsan ellenőrizhetjük – az OTP esetében például az 5 évvel ezelőtt befektetett 1 millió forint mostanra 1 452 419 forintot érne. A többi, fent már említett cégeknél így állna a befektetésünk mostanra: Alteo – 5 305 851 forint, Waberer’s – 3 518 181 forint, ANY – 3 216 326 forint, Magyar Telekom – 2 253 456 forint, Richter
Szia, ezt másoltam a kispapírok topikból, de szerintem vicc kategória attól függetlenül. Tudom nem szeretet otthon a tőzsde...csak saját felelősségre! Belinkelem még a forrást a délelőtt folyamán!
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.