evek ota igy irjak ki....a nagy Bumix valtozas tablazatot is, hogy kiirjak, hogy mennyire velatozik....veletlenül se irjak oda soha, hogy mennyiröl.....lehet utananezegetni.....ezt a baromsagot evek ota ebben a formaban müvelni
Tiborcz + Jellinek is 2700-3000 között vásárolta be magát. U.ennyiért nem fogja átadni a pakkot a MOL-nak. (akkor állna elő az a helyzet, hogy lenne 1 szakmai befektető)
Sztem van 1 szakmai (MOL) és 2 pénzügyi befektető, 1/3-1/3-1/3 arányban. Szindikátusi szerződéssel, együttesen dönthetnek kb. mindenről, illetve egymás javára eladási/vételi jog. —> árfolyam emelkedésben vagy osztalékban érdekelt a 2 pü-i. Mivel nem osztalék papír, én kiegyezem az árfolyam emelkedéssel.
Sziasztok. Soha nem volt ilyen még a BÉT-en, de a világban sem volt még soha ennyire súlyos a helyzet. Emlékezz csak vissza. Új szelek fújnak nekem is újra kell a helyzetet értelmeznem.
Zeed, ahogy írtam, elkezdtem venni megint, mert (szerintem is) nagyon alulértékelt. De, a.) még ott van a tulajdonosi para, b.) két jelentés között illikviddé válik a részvény, a jó eredményekre/hírekre mindig jön egy vételi erő, ami majd kicsit alábhagy c.) elég sok van belőle, már nem kapkodok. (A legjobb vételeim 700 körüliek.) . Lehet, hogy "ezt a szintet gyorsan elhagyjuk", de ez két irányba is megtörténhet ... Ha esik, akkor tudom majd támasztani, ha emelkedik, akkor meg nagyon örülök (és kicsit bosszankodok).
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.