Alulértékeltebb? Tavaly minimum értékéhez képest 4 szerezett, azaz 400% ot ment. Ez a tavalyi minimumhoz képest maximum 40% ot ment a rekorder eredmény ellenére. Nos akkor melyik alulértékelt?
Én úgy látom, hogy a 290-et pakolják most, mintha nem lenne holnap. De szerintem is csak idő kérdése, hogy megugorja, mert most tényleg eljött az AKKO ideje!!!
Nincs abban semmi ha eladta, jól tette, biztos pénz. Lehet más körülmények között én is így tennék, de most úgy látom, hogy nincs versenytárs a BÉT-en, egy db papír sem néz ki jól a kisebbek közül, egyben sincs sztori, egy se alulértékelt és néz ki ilyen jól technikailag egyszerre, és nem várható mástól jó jelentés. A nagyok szintén szenvednek, ha valaki lehetőséget keres, az meg fogja találni.
Utoljára 2023.11.24-én volt 750 ezer darabnyi forgalom, most kb. a felénél tartunk. Akko(r) kb. felment 40 forintot másnap korrekciózott és esett egy 20-ast és tartotta is ezt a szintet majd 1.5 hónappal később ismét kis szint ugrás. Az app most egy kicsit ugyanezt tolja, múlt héten megindult aztán azóta csörgedezik, de szerintem ott is tartani fogja a 620as szintet. Most itt kérdés, hogy a 280-300 közötti tartományt fogja az Akko tartani vagy a jelentés után stabil 300 felé merészkedik vagy ismét egy felrántást látunk és eredmények után lassú vagy gyorsabb csorgás.
Akko fórum