Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerencsére a te színvonalad már nem tud hová zuhanni! Tényleg minden nap ezzel élvezkedsz? Nem tünt fel, hogy 670-700 körülről most stabilan 850 felett van? Te mit nézel??
200millás forgalomnál sem tud emelkedni. Adják szépen. Sokadszor támadta a 870et, úgy néz ki ma sem tud felette zárni. Mindenki kitörést vár felfelé de szerintem ennyi sikertelen kísérlet után zuhanni szokott.
Az szerinte teljesen mellékes. Ja, és nyilván ezt végig károgta részvény nélkül ahelyett, hogy keresett volna rajta. De gondolom, Őt a pénz nem érdekli, ez nála már egy hobbivá vált szent küldetés
igen, de ha jól megfigyeled, hirtelen szokott jönni egy vevő és kipucolja egy szintig és nem áll bent sok vevő, hanem egyszer csak kiveszi sztem piaci megbízással a kívánt darabszámot
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...