Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Na már csak te hiányoztál a tuti tanácsoddal, bár ez a másik topikban még nyitott fülekre is találna. Mondjuk ez jó jel, mert valószínűleg megyünk tovább fel. Amúgy főnököd rajzolja már az új chartokat? Opus, 4-ig, OTP. Mindháromban lesz dolga :)
560-as res a cel elso korben most emghuztak mert majd neygedevesre akarnak tomni ugyan oylan szar lesz de mivel eladtak a digi egy reszet igy most pozitiv lesz a negyedeves jelentes amugy meg kuka.Erre a hirre tomnek.Megy ez 600 ala el kell kerulni a reszvenyt aki nem akar beragadni.
Sokan próbálták ezt 700nál is. Na nekik nehéz lesz visszaszállni :D Ha a vezéreken és a cégen kívül, még lenne 1-2 nagy aki vételre áll, akkor sokkal magasabb árfolyamok jöhetnének 2-3 héten belül. 793ft és 265milla
engem mindig meglep, hogy néha mekkora dilettánsnak tudod beállítani magad. :) pedig nem vagy te ennyire hülyegyerek. definiáljuk a fordulat fogalmát: 1. a papír 630-690 között vergődött hosszú hónapokon át, majd kitört 700 fölé. Ez fordulat? 2. Ha a hosszú távú trendet nézzük, 2021 óta továbbra is csökkentő trendben van. Ez fordulat? Nem. 3. napon belül egy nagy speka felrántással réssel nyitott. ezt a piac nem szereti. ez fordulat? nem, ez egy piaci jellemző. Sztem ha stabilan 730 felett marad és nem kezd el csorogni, akkor long-ban jók vagyunk. Én úgyis akarok még venni.
Napon belül opuszban is volt bőven ekkora hinta. Erős emelkedésben sok ilyen van, ezért nehéz eltalálni a tetejét. De te minden 10ft visszánálnbeírtad 690től
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...