Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Közzé szokták tenni a közgyűlés után. A legtöbb cég Magyarországon április és június között fizet, előtte pár nappal/héttel szokott lenni az utolsó nap, amikor még osztalékszelvénnyel forognak a részvények.
Az index cikke szerint óriási felárral dolgozott az állam felé a humansoft mégis veszteségesek. Ennél a cégnél valami nem stimmel. Akinek van még az adja el mielőtt nagyobb baj lesz.
Ez megindul? Ne álmodozz. Mol és MTelekom vásárláson gondolkodom, osztalék miatt. Meddig kell birtokomban lenni a részvénynek hogy kapjak osztalékot? Mol, Mtelekom
Na, én most váltam meg a végétől. Összességében nem volt azért bukó, talán leheletnyi nyerő is volt rajta, de így sem a kedvenc tőzsdei sztorim a 4ig. Sok sikert azoknak, akik kitartanak!
Q1 még nagyon messze. Abból fog látszódni hogy mi a helyzet, valóban beépül e az árbevételbe ill. nyereségbe az áthúzódás, amiről beszéltek. Ez a cég papíron, két évet leszámítva , mindig bajban volt. Nem is értem hogy tudott fenn maradni ha állandóan veszteséges.
Már megint agyrém, ami megy. Az OTP a jó jelentés után esik, és kb. minden az egész béten. De az egyik legnagyobb kamu, a Nordtelekom bezzeg emelkedik (igaz, nevetséges mértékben). Ettől függetlenül a 4ig 2000 alatti szintje tényleg elég lehangoló. Ráadásul a következő vevő 1770-nél van. Ha eladnék egyet, további 20%-ot eshetne. Az meg már az a szint amúgy, amin négy és fél éve(!) vásárolni kezdtem. Basszus! A többi, akkor vásárolt papírom már javában a dupláján (háromszorosán) áll, mint anno.
Nagyon gyenge. Az egész céget állandóan átszervezik, már a létszám is kevesebb mint előző évben. Az elmúlt 8 évben kettő jó évük volt, akkor fizettek osztalékot. A következő év megint gyenge lesz, lásd microsoft botrány. Amióta lenyilatkozták a prémium kategóriás tervüket azóta kész csődtömeg a cég. Annak mi értelme volt?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...