Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
persze az ilyen alacsony árfolyamon történő kötéseknek is lehet pozitív üzenete. Én pl. akkor csinálnám, ha év végére szép nagy veszteséget akarok kimutatni a tőzsdei ügyletekből... Mert tudnám, hogy utána már csak magasabb áron tudnám ugyanezt megtenni...:-)
Bejelentést várok, valamelyik nagy tulaj eladja papírjai egy részét egy másik nagy tulajnak. A cég nem veszi az biztos. Az elmúlt napokban nagyobb volt a forgalom mint előtte fél-egy éve összesen.
Ekkora forgalom és mégis mínusz. Rengeteg az eladó, majd elfogynak és nincs tovább. Emelkedés meg semmi. Aki most vesz az meg később szintén olcsón eldobja mint a mostani eladók mert türelmét veszti.
Pontosan, semmi sem változott, lesben állnak a "farkasok" Tegnap 1 türelmetlen eladó úgy döntött megszabadul 1120 darabjától, hogy gyorsan menjen ezért 2100-on tette meg tétjeit! Kivárás van...de eladók már kevesebben, a vevők meg bátrabbak. Ha elkezdik a mókát, mehet szinte bármeddig!
930 db van a birtokomban. Mtelekom vételen gondolkodom most, osztalék miatt. Tegnap 2100-ért szórták az eladók, ma már 2300-ért sem akarják. Pedig semmi sem változott tegnap óta.
Na belecsíptek. Nagy vevők jöttek és várják,hogy aki dobni akarja dobja nekik. Nem is emlékszem mikor volt itt 4e vevő :) 3edb-al lehetne 2500-ra tenni. Az nem sok. Türelem játék megy.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...