Hagyjad már.. És aki itt be lett ültetve 1100-on? Mert ugye vannak itt azért jópáran.. Meg jöttek az 1300-1500-as víziók.. Ők most ugye nagyon jól jártak erzsivel. Szerencsére ők nem lettek "bepalizva"....
E-start mindig irigyeltük itt a fórumon, "bezzeg az e-star", meg ilyenek, igaz korábban sem láttam hogy mitől nőne olyan hihetetlen mértékben.. most már tudom a választ: az összekamuzott várakozások, meg az átvert bepalizott befektetők.. kíváncsi lennék hol vannak ahatalmas ebitdák és hogy mitől lett 4000 körül is drága a tavaly még 13000-en is olcsónak titulált papír .... pilótajáték az egész, aki ott beszállt azt palira vették.
Ezzel szemben a Pannergy addig ennek a "soft" változata volt, kisebb reális víziók, majdnem 0 tevékenységgel. Viszont a háttér adott volt, és most beindulni látszik a dolog, mert talán amenedzsment is rájött hogy a sztorit már senki sem hiszi, ha nem csinálnak semmit és akkor szarráöntik a részvényt és elbukják a hőn dédelgetett milliárdokat.. (ez eddig részben össze is jött) Az e-szar nem fogja visszaelőzni a Pannit! :)
Most úgy tűnik megmozdul minden erőforrás a cégben a jó ügy érdekében :)
Hát akkor már a tőzsdén is lehet pénzt keresni, pláne most mikor kezd egy kicsit nyugodni a piac, jó a forint STB... Szerintetek nincs igazam? (Igaz itt kell azért kb: 500.000 Ft szerintem amit lehet forgatni, illetve "nélkülözni")
Nem Te, hanem a Porti félék versenyeztek a "ki tud nagyobb baromságot írni" cím elnyeréséért.
Igen. Az a trollkodás megfelelője amit leírtál. Én viszont higgadtan és józanul polemizáltam mi a helyzet az E-STAR háza táján. Remélem ez nem számít trollkodásnak?
"Azon meg szép, hogy felháborodnak, ha valaki beböfögi napjában ötvenszer böfögi be ide, hogy 200 lesz. Ez nem ellenvélemény, hanem trollkodás."
Szerinted én ezt csinálom/tam?
Tudod mi a trollkodás? Többek között itt E-starozni (bármilyen irányba), illetve innen átjárni E-starba kutyázni, meg PE-t dícsérni (buktam a PE-vel, de leglább te is rábasztál az eszaroddal, és társai). Na ha valami önigazolás és pótcselekvés, akkor ez az...semmi értelme, ezzel nem lehet pénzt keresni!
Ha pénzről van szó én óvatos vagyok és a kockázatokat keresem, ilyen vagyok, más inkább hisz benne!
Viszont a pozimat soha nem magyarázom/bizonygatom, sem hülye, sem hiú nem vagyok!
Mindegy, hagyjuk!
Nem arról van szó, hogy változtatod a véleményed. Azt bárki megteheti, és meg is kell tenni ha a tények erre mutatnak. Azon meg szép, hogy felháborodnak, ha valaki beböfögi napjában ötvenszer böfögi be ide, hogy 200 lesz. Ez nem ellenvélemény, hanem trollkodás. Te se tudsz igazán olyan ellenérvet felhozni ami miatt ez az egész egy nagy bukta lenne! Csak megérzéseid vannak amik vagy bejönnek majd, vagy nem. Miskolc halad, és már szinte biztos meglesz. Egyébként pedig minden ilyen befektetésben hinni is kell, persze a megalapozott információk megléte mellett. Nem tudom mi a baj ezzel?
Aztán nézd meg az E-Star -t. Ott mekkora volt a mellény a vezetőség részéről, aztán hogy betette nekik a kaput a romló pénzügyi, gazdasági környezet. A Pannergy sokkal jobban gazdálkodott, kisebb mellénnyel ésszerű lépéseket hozva még most is egy reményteljes cég aki lassan ugyan, de halad előre. A Pannuniont ha nem adják el, itt is likviditási gondok lennének mert a banki hitelezés és a pályázatok gyakorlatilag állnak.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Bokorovicsék tudják mit csinálnak és ez nekem egyelőre elég. Persze itt is vannak svindlik és mézesmadzagok (üvegházak fűtése), de hol nincsenek?
PANNERGY