A fúrásban nincs leállás! A mélyfúrás egy olyan technológia, amit folyamatosan kell csinálni, mert ha leállnának az problémás lenne. Pl. a fúróiszap belekötne a kútba és újrainduláskor igen nehéz lenne megmozgatni egy 1000 méter körüli fúrószárat, ha egyáltalán újra lehetne indítani. Szóval lehet hó, lehet fagy, lehet sár ezt csinálni kell, mert különben bukta van. A fúrási költségek meg milliókban mérhetők méterenként.
miről beszélsz jóbarát? 930 környékén eladtam több, mint egy éve, azóta nem volt 10 nap, h. a nevemen lett volna PE.
Én a véleményemet írom most is, csakúgy, mint eddig (ebben nyilván vannak változások, de aki nem tudja változtatni a véleményét az itt nagyon rossz helyen jár) leírom a jót is és a rosszat is, ahogy én látom!
De bocs baszki, igazad van, én kérek elnézést ez csak jó tud lenni, csak felfelé fog menni, a kockázat az természetesen zéró, a finanszírozási környezet az fantasztikus, a jogszabályi háttér az teljesen kiszámítható, a kormány fejében meg sem fordul, h. a közüzemi szolgáltatások árába belenyúljon,...ezen csak nyerni lehet.
Mindig utáltam ebben a forumban, h. nem tűr ellenvéleményt, gondolkodni és kételkedni az átlag sosem akart, beszélgetni, vitázni már régóta nem lehet, csak a bólogatás és a kántálás megy!
"Szerintem felejtsd el ezt az egészet ha nem hiszel benne" - rég el van ez baszva, ha hinni kell benne!
PANNERGY