Egyetértek. Még csak arra sem számíthatunk, hogy a 4iG-ből komolyabb speka tőke átáramlik a Telóba, mert az ügyesebb traderek már mind leléptek abból a fosból 3-4K között. . A nagy tulajokat leszámítva csak a szektások maradtak benne, meg a daytraderek időnként visszamennek egy-egy kamu hírekre felépített pump&dump-ra.
A One szolgáltatásást nemigen érinti a 4iG vesszőfutása. Az állami intézmények One-os jelenéte, vagy változásának sem okoz profit hatást, mert ezeken eddig sem volt marzs. A 4iG IT/SI üzletág sorsa az érintheti Telekomot, mert abban ugye 4iG nagyon beerősített. De összességében nem várnék ezügyben sem jelentős Telekom árfolyam hatást. Mtelnél van más hatás (országkockázati csökkenés), ami dolgozik most.
A profik szerint most venni kell ezt a részvényt - 62 százalékkal többet érhet! singature előfizetés kérem akinek van előfizetése mondja meg mejik az a részvény köszönöm.
valóban, de vélhetően az engedély megadása váltotta ki ezt a heves hullámot. A MOL-nál is várható egy hasonló, akár létrejön a nagy üzlet, akár meghiúsul. Ott vélhetően sokkal kisebb hullámot tud vetni az általad is említett okok miatt. Nekünk, nyuggerpapír tulajoknak ezek a nagy hullámok már nem valók. :) Itt továbbra sincs érdemi változás a kereskedésben ezért nem is követem annyira. Két nap próbáltam megvenni az első csomagot, de nem sikerült. Annyira nem is bántam. Jövő tavaszig annyi minden történik még.
Kösz Bob, igen ezt tudtuk, de ugye nem új hír, csak a hosszadalmas hatósági engedélyezés történt meg. KÖzben ma még emelkedett 25%-ot az árfolyam a mindenköri csúcsa közelébe, majd egy óra alatt visszaesett 1400 pontot, és most a nyitóár környékén van... őrület ez a pump and dump, és ami ilyenkor megy. Gambling...
Mtelekom