2100-ig kivették tegnap a betett mennyiséget, úgyhogy ma akár mehet kis forgalommal lefelé is. Bármilyen irányt elképzelhetőnek tartok ma. A telekom az elmúlt néhány napban még a globális hangulat változásától is függetlenítette magát (vagy csak fáziskéséssel követi a többi papírt ). Érdekes, hogy a 4IG egy szerintem nagyon jelentős hír bejelentésével sem tudta megfordítani a közelmúlt trendjét, sőt... De ez legyen az ő gondjuk ( láthatóan túlfújták, most meg csodálkoznak, hogy kipukkadt és visszamegy a helyére ). ( persze nekünk jobb lett volna, ha úgy közelít a két árfolyam, hogy ők maradnak magasan és mi közelítjük, de az is jó érzés, ha legalább a másik lova is megdöglik. :) )
Az előbb nem az árfolyamra gondoltam, hanem a magyar mobilszolgáltatók torony üzletágaira, ahogy kiválnak és egy cégben merge-lődnek. De az árfolyamokra is igaz lehet, hogy hamarosan beteljesedik újra a szerelem.
A csártot nézegetve, emelkedni akar, az elmúlt 5 nap ezt mondatja velem. Ha 2080-on zárnánk, fasza lenne, 2078 most a 20 napos mozgó. Aztán felette maradni!!
Ha szerencsénk lesz, akkor a leválasztani tervezett vállalatrész (torony) számait látni fogjuk az éves beszámolóban. Másik oldalon a 2Connect (4iG) már formálódik, és egyszer majd a jövőben találkoznak egymással. (támogató környezetben, és megfelelő ajánlat esetén)
:) tudom hogy ma is azzal a reménnyel nyitottad meg a topikot, hogy gyula tett be friss elemzést valahonnan.:) A "Kékes" tv-den meg eleve csak az m1 jön be:) A telo most tényleg hibernált állapotban leledzik.
Mtelekom