Úgy néz ki leginkább 1800-as beker áron akarják az indexbe kormányozni a telkót, már 600 millás a forgalom. Kérdés, hogy ezek önkötések/átkötések vagy valós tranzakciók, mindenesetre gyanús, hogy masszívan áll 1800-on órák óta és közben a forgalom is elég magas.
A korábbiakhoz képest a forgalom is mutatja, hogy beléptek új szereplők (4IG-t megelőzve) de még ping pongoznak vele. RSI mutattók 1d 1h még csak éppen lanygosodni kezdenek MACD én úgy látom dec elején adott egy vételi jelzést ami egyenlőre be is igazolódik kérdés meddig tart.
Elégedetlen éppenséggel én sem vagyok, csak tévesen azt gondoltam, hogy az 1800 támaszként fog funkcionálni, ha végre megugorjuk. Ehelyett egyelőre egy átjáróház, amelyet felülről folyamatosan újratöltenek.
Szerintem ez nem leöntés volt, csak egy rosszul beadott ajánlat. Utána ugyanis azonnal volt magasabb áron vevő a papírra. . Magam részéről nem vagyok elégedetlen. A körülményeket figyelembevéve stabilizálódni látszik az árfolyam, és ha esetleg jövőre elindul az srv is, akkor itt nagy dolgok történnek majd.
Mtelekom