Sajnos a piac első sokkja csak a kezdeti reakció ilyenkor. Volt elég példa rá nem olyan régen, milyen hatással van egy részvényre, ha a kormány elkezd fejni, nyúzni egy vállalatot. Ilyenkor azt árazza a piac - mégpedig hosszabb távon - ha egyszer beavatkozott a a kormány, mikor és mennyire fog legközelebb, nem pusztán az egyszeri hatását egy különadónak vagy kötelező árcsökkentésnek. Ezek a szháziak pontosan tudják, irgalmatlan károkat lehet így okozni, csak nagy ívben tesznek rá. Pontosabban ez sem igaz így, mert nyerészkednek közben rajta remekül.
04.01-és áremelést követő 10%-os csökkentést feltételezve, sacc/kabe, de sztem 10-15 Ft-os EPS és ebből adódóan javadalmazás-csökkenést várnék, ehhez képest erősen tuladtak ma. Nekem vevős továbbra is 2 éves távlatban, ceteris paribus.
Az a választás előtti héten lesz valószínűleg. Esetleg a kannás tej meg 3 Ft lesz, a pasztőrözött meg 3,60. Mártogathatunk majd bele 2,80-as lecsókolbászt is.
úgy ment 650 meg 600alá mintha ott sem lett volna. Holnap még lejjebb mehet. reméltem ma negyedév záró még tartja az árát. ki akartam vágni az ablakon pár forinton múlt. Ha 100Ft az osztalék akkor azt már el is bukta.
kabaré ez a kormány! ezt csinálják már évek óta... folyamatos populista, szocializmust idéző intézkedések. várható volt, hogy belenyúlnak 1-2 hazai papírba..az nem járja, hogy egyesek 3-4 szeresét keressék a tőkéjüknek rajtuk kívül!
-Erste:-Az 1.800 forintos szintről fordult le az MTel árfolyama. A negatív hangulaton kívül az sem tesz jót a részvénynek, hogy az NGM részéről egyre több utalás érkezik a telekommunikációs szolgáltatások árának letörésével kapcsolatban. Támaszt első körben a 20 napos mozgóátlag jelent 1.699 forintnál, ez alatt pedig a 30 napos mozgóátlagot lehet érdemes figyelni.Támasz és ellenállás szintek
Mtelekom