Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én azért ősszel még várok egy nagy reccsenést a részvénypiacokon az emelkedő infla, de méginkább az emelkedő hozamok miatt. nyilván ilyenkor a ricsit is sokkal olcsóbban meg lehet venni majd. ha nem lesz igazam, akkor kimaradok ebből a körből.
-Jó napot! MHB-bank is ide tette a célárat az augusztusi jelentés után.-Azért ez már nem kevés potenciál a 12500 ft-szintről! Erste a korábbi 13.145 forintról 14.945 forintra emelte a Richter 12 hónapos DCF alapú célárát. Még tavaly nyár elején írtuk,hogy 2026-második félévében ér véget az egyik molekula kisérleti fázisa-vlyalar 2-ezt nem tudom pontosan melyik? Ez még nincs bent a célárba,ha sikere lesz!!
"Richter: Megemelt célár ellenére változatlanul felhalmozásra ajánlva Az Erste szektorelemzője szeptember 10-én tette közzé legfrissebb elemzését a Richterről, melynek főbb megállapításai a következők:Az Erste a korábbi 13.145 forintról 14.945 forintra emelte a Richter 12 hónapos DCF alapú célárát. Az ajánlás változatlanul Felhalmozás.A Richter 2026-os első félévének eredményei azt mutatták, hogy bár a forint erősödése beárnyékolta a bevétel és az adózott eredmény alakulását, a Richter alapvető működési teljesítménye stabil volt, ami elsősorban a Vraylar sikerének köszönhető. A korábbiakhoz hasonlóan a K+F projekt előrehaladása (a Vraylar lehetséges utódjának, az RGH-932-nek már a II. fázisú klinikai vizsgálatai tartanak, és egy önálló RGH-202 projektnek a II. fázisú klinikai vizsgálatait is jóváhagyták), valamint a biotechnológiai és nőgyógyászati szegmensben tett közelmúltbeli lépések várhatóan továbbra is a Richter közép- és hosszú távú sikerének pillérei lehetnek, és így a befektetők figyelmében maradnak. Mivel a részvényenkénti 14 945 forintos célárfolyam közel 19%-os emelkedési potenciált mutat, az Erste szektorelemzője úgy látja, hogy a Richter jelenlegi részvényárfolyama nem tükrözi teljes mértékben a vállalat ígéretes hosszú távú kilátásait. Az elemző megerősíti a részvényre vonatkozó felhalmozási ajánlását."
Drukkolok magunknak, h nektek legyen igazatok. De fellélegezni akkor fog a papír, ha megjön az orosz válasz, és az nem fogja a Ricsit érinteni. Nem államosítást írtam én sem, csak kis működési nehézségeket, amik érintik az orosz operációt.
szerintem az oroszok meg tíz magyar diplomáciai alkalmazottat utasítanak ki, oszt jónapot, ezzel el lesz rendezve az egész eset. teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy a richterre bármilyen hatással lenne.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.