Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az egész BUX túlvett mint az állat. Olyan RSi értékek vannak mint az ezustnél volt múlt héten. Annak tudjuk mi lett a vége. Nem mondom hogy itt is az lesz, csak óva intek mindenkit. Vigyázzatok a pénzetekre.
A túlvett nem azt jelenti hogy felülárazott, hanem technikai indikátorok mondják ezt. Attól még lehet túlvett hogy a papír alulárazott. A Richter nem szeret magas rsi-vel emelkedni.
Sztem most nem fog beesni én tartom a certiket. Egyedül a jelentés előtt fogok erősen gondolkodóba esni. De lesz arra is magyarázat, ha a szar jelentésre megtartja a szintet: a nagyok ezt akarják. 1+ évig minden ellenérv ellenére esett, most minden ellenérv hatására emelkedik. Leszarja a fundát és leszarja a TA-t, sajnos a cégvezetés egy dilettáns banda és sztem bennfentes vagy megkérdőjelezhető módon manipulája vagy ellenkezőleg, teljesen leszarja az árfolyamot. Az elmúlt egy évben sokszor leírtuk: egyszer majd elindul, senki sem tudja mikor, vagy miért és helyére kerül. Végül is csak azt lehet hibásan megtippelni, hogy mikor, és hogy 'hol a helye'. Én jelentésig tartom, addig nem számítok visszanézésre.
Egyik sem túlvett.. MOL az összes régiós energiacéghez képest extra olcsó. Telekom 7%-os osztihozam, ha nem is lenne semmi növekedés már benne, akkor pont helyén van az árfolyam egy konzervatív közmű cégként, de ráadásul még növekszik is a bevétel. OTP meg még mindig inkább olcsó. Ami túlvett az például a 4ig.
Nem lehetetlen amit írsz, a 15 eFt/ db árfolyam elérése, de az időtáv és egyéb körülmények fontosak lehetnek emellett. Persze senkit sem bíztatok sem vételre, sem eladásra, a Richter mérleg eredménykimutatás adatai mellett a hírek, stb. fontosak ennek eldöntésére.
Az az érzésem, most majd felfelé lesz kacifántos a papír... 1,5 éve ülök benne, osztalékot már megvárom, és kacérkodom a 15K szinttel. BUX farvizén evezve, a lemaradókból kiszakadva kanyarban előzünk!!!
Itt 10250 nélkül léptem be .., OTPnél szóltam 40 alatt hogy sima lehet a 42-43 .. qrva nehéz látni .. 😂. Igaz nem őrjöngők fél oldalon . Nem érdekel mennyit ér , teszek rá hogy olcsóbban vették e .. Tudod Te azt nem látod sose mikor mi mozgat ..
Én a magam részéről nem vagyok "profitirígy", de szerintem a többség nem az. Nem vágyok vissza a Richterbe, nem sajnálom a kilépést. Máson jobban kerestem. Lényegében véve mindegy mit vettél a Richter helyett, az többet hozott. Nem bírta az idegzetem azt a toporgást, amit bemutatott. Jó ideig kimaradok belőle.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.