Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igen, ennek is van valószínűsége, kár hogy annyi amennyi. Sokan megálmondtuk már ezt, sőt, én már akkor boldog lennék, ha 11.5k ig elmenne. Igazából most azzal adós, hogy a csati tetőt megérintse. Vonal behúzástól függően 380-420 kéne legyen a héten.
https://www.tradingview.com/x/i1DqFlTd/ (először linkelek képet, remélem sikerül). Szóval szerintem továbbra is az érvényesül, amit eddig már min. 5x mutatott más is. Csökkenő csatiban vagyunk, és az elmúlt 12 hónapban legalább 4 jó hír volt, amire nem reagált semmit az árfolyam. Nekem már csak TL38 maradt, viszont osztalékfizetésig nincs már ez sem biztonságban. A csökkenő trend alja sajnos májusban alámegy a korlátárnak. Számításom szerint a korlát ár osztifizetésre már 9040 Ft lesz, a trendcsati alja meg bemegy már 9k alá májusra. Úgyhogy sajnos be kell látnom, nem sok értelme van tartogatnom ezt a szemetet, ami esetemben pontosan 11k-n lenne nullában. Ezt a évet a ricsi bukó visszahozására fogom fordítani. Köszi Ricsi! *és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a világban bármi komolyabb rossz beüthet, rohadék narancsmajom egyre inkább nyeregben érzi magát. Ukrán béke azt mondom segíthetne egyedül, de annak meg nem látom valószínűségét. :(
-Jó napot! Ezért írtam hétfőn ,hogy a dollár gyengülése kimerült már, és oldalaz, fordulós minta még nincs,de meglesz majd... 2022 februári háború kitörésekor Angolszász és USA-alapok vonultak ki-akiket várunk vissza! 4-éve hírtelen esés meg is látszott a blue papírokon-kivéve telekom-ott nem voltak olyan intézmények akkor.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.